Zina Serbest Olunca, Kadınlar Önce Doğuruyor Sonra Öldürüyor

Toplumsal facialar aldı başını gitti ama hükümetimiz "turist avcılığı" ve "tüketimi teşvik" peşinde. Oysa annesi ve sevgilisi tarafından öldürüldükten sonra cesedi tandırda bulunan 5 yaşındaki minik Eymen'in, kendisinden bir yaş küçük kızkardeşinin de başka bir aileye evlatlık verildiği ortaya çıktı.

İslam Gemici - Serbest Gazeteci (Freelance Journalist)

Medya dünyasının timsah gözyaşları içinde verdiği son haber İzmir'den: "İzmir’in 'in Buca ilçesinde, ellerini ve ayaklarını bağladıkları 5 yaşındaki Eymen Sadık D.'yi döverek öldürdükten sonra cesedini, kullanılmayan tandırın içerisine gizlemekle suçlanan anne Mine D. (25), erkek arkadaşı Serkan E. (37) ile kardeşi Erkan E. (29), polisteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi." İnanmıyorsanız bakınız: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/minik-eymen-vahsice-oldurulmustu-hayatini-kaybetmeden-once-bunlari-soylemis-41319246

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/annenin-korkunc-itirafi-her-detayi-dehset-dolu-41318544

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/eymen-turkiyeyi-aglatmisti-yeni-bilgiler-ortaya-cikti-41319943

Tekirdağ Çorlu'dan: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/bebegini-olduren-anne-skandalinda-sok-detaylar-ortaya-cikti-41069732

Adapazarı'ndan: http://www.hurriyet.com.tr/dogumdan-sonra-bebegini-olduren-anne-tutuklandi-40913112

Samsun'dan: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/56-gunluk-bebegini-olduren-anne-tahliye-edildi-40871411

Denizli Acıpayam'dan: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/yasak-iliskiden-dogan-bebegini-olduren-anne-tutuklandi-7690183

İstanbul'dan: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/kan-donduran-olayda-akilalmaz-ifadeler-40429898


Kocaeli Gölcük'den. Hem de öğretmen bir anne: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/golcukte-dehset-24952094

Balıkesir Bandırma'dan: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/balikesirde-korkunc-olay-17931615

Haberlerin ayrıntılarına girmiyorum çünkü ruh sağlığım bozulacak. Bunlar sadece birkaç örnek... Daha bunlar gibi yüzlerce haber var. Herkese şunu söylemek istiyorum:

Başımızda kör ve sağır bir cumhurbaşkanı var. Kendisinin arkadaşları ve dostları ikinci ya da üçüncü karıyla evlenebilsinler diye "zinayı" suç olmaktan çıkardığından beri, fuhuş zirve yaptı. Eskiden de zina vardı ama artık "normal" bir hadise oldu. Evlilik unutuldu.

Gayrımeşru ilişkilerden doğan zavallı ve masum çocuklar öz anneleri tarafından öldürülüyor veya sokağa terk ediliyor. Bizim de "gâvur memleketlerinden" bir farkımız kalmadı. Fahişelere "fahişe" demenin bile yasak olduğu bir zamanda ve memlekette yaşıyoruz. İdarecilerimiz "silahlı İHA yaptık, yerli otomobil yapacağız vs" diyerek bizi kandırırken, kritik öneme sahip şirketlerimiz yabancıların eline geçiyor; o çok övündüğümüz "Türk aile geleneği" yerle bir ediliyor, evlilikler azalırken boşanmalar hızla artıyor.

Zina mahsulü olarak dünyaya gelen nesiller, bu vatan için şehit olmaz ancak bu vatana ihanet ederler. Yasadışı terör örgütleri bu kadar "elemanı" nasıl buluyorlar? Uyuşturucu şebekeleri hem satıcı hem de kullanıcıları nereden temin ediyorlar? Anası belli, babası yüzelli olan masum çocuklar büyüyünce birer "suç makinesi" haline geliyorlar. Evlenmenin kolay, boşanmanın zor olduğu bir ülkede gençler doğal olarak evlilikdışı ucuz bir hayatı tercih eder hale getirildiler. Evlenmek için yüzbinlerce lira masraf yapmaktansa, istediği anda ayrılabileceği "seviyeli birliktelikler" tercih ediliyor. Şarkıcı, türkücü ve film oyuncuları nikâhsız şekilde yaşayıp, magazin basını da "bu işe" çanak tutunca evlilik müessesesi Gri Parti eliyle yok ediliyor.

Kör ve sağır idarecilerimiz ise uyumaya devam ediyorlar. İyi uykular Tayyip Erdoğan, iyi uykular Türkiye!

Video Haberler

Kardeşlerin Arasını Ne Açtı Bizimkiler 22 Bölüm

Kardeşlerin Arasını Ne Açtı? | Bizimkiler 22. Bölüm

Görmedikleri kadını paylaşamadılar shorts esraerol

Görmedikleri kadını paylaşamadılar! #shorts #esraerol

Hapishane Müdürü The Warden şimdi tabii'de

Hapishane Müdürü (The Warden) şimdi #tabii'de.

Yerel Seçim 2024 31 Mart Pazar 16 00'da atv'de

Yerel Seçim 2024 | 31 Mart Pazar 16.00'da atv'de!