Yeni Havalimanına Uçaklar İnemedi

Ne şekilde ve kimler tarafından nasıl yapıldığı meçhul olan fizibilite çalışmaları sonucu, İstanbul'un 3. havalimanı şimdiki yerine inşaa edildi. Daha inşaat halindeyken bile bir çok çukur (obruk) açılmış, çökmeler yaşanmıştı. Kuşların göç yolu üzerinde olan havaalanının randımanlı çalışacağı şüpheli. Çünkü bugün de bulutlar yüzünden uçaklar inemedi.

17 Mayıs 2019 günü Marmara Bölgesi'ndeki yoğun bulutlanma yüzünden uçaklar İstanbul'un yeni havalimanına değil, Çorlu ve Yeşilköy'deki eski havaalanına inmek mecburiyetinde kaldılar. Yüzlerce yolcunun mağdur olduğu gecikmeler ile alakalı Ulaştırma Bakanlığı'ndan ses çıkmadı.

Suçlunun "rüzgâr ve bulutlar" ilan edildiği rezaletle alakalı, etkili yetkililerden ses çıkmıyor. Bkz: https://www.alemihaber.com/haber/istanbul-havalimaninda-ucuslara-cb-bulutu-engeli-82434


http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/1397896/istanbul_Havalimani_nda_ucuslara__CB__bulutu_engeli.html


Uzmanların söylediklerine göre, bunlar daha iyi günlerimiz. Mayıs ayındaki bulutlanma ve rüzgâr karşısında uçaklar yere inemiyorsa, karakış şartlarında ve kuşların göç zamanlarında havayolu trafiği nasıl olacak Allah bilir.

Video Haberler

Çino Çatal'ın oğlu - Ateş Kuşları 51 Bölüm

Çino, Çatal'ın oğlu! - Ateş Kuşları 51. Bölüm

Sare ve Zıpkın nişanlandı - Ateş Kuşları 51 Bölüm

Sare ve Zıpkın nişanlandı! - Ateş Kuşları 51. Bölüm

Akıl kaçırtan Barbar şakası

Akıl kaçırtan Barbar şakası