Taksicilere Karşı Korsana Destek Verelim

Tekrar edilen İstanbul seçimini kaybedeceğini anlayan Tayyip Erdoğan tavizler vermeye devam ediyor. Bu durumdan en fazla mağdur olan UBER ve benzeri şirketler ile vatandaşlar oldu. Çünkü şimdi vatandaşlar "kaba, terbiyesiz, ahlaksız, tırnakçı, hırsız" taksici esnafının insafına kaldı.

İslam Gemici - Serbest Gazeteci (Freelance Journalist)

Bu defa da ben sana diyorum: "Ey Tayyip Erdoğan, sırf bu taksicilere verdiğin taviz yüzünden bile olsa, İstanbul'daki seçimi kaybetmeni istiyorum. Halkı değil kendi azgın egonu düşündüğün için, inşallah seçimi kaybedersin."

Biraz önce okuduğum haber, bayrama birkaç gün kala sinirlerimi oynattı, bir sürü kötü söz söylemek zorunda kaldım. Tayyip Erdoğan bu zihniyetle gittiği müddetçe bir daha oy filan yok. Ankara'yı, Antalya'yı, İzmir'i kaybettiğin gibi İstanbul'u da kaybettiğini görüp mutlu olacağım. Var mı daha ötesi?

Taksici ahlaksızların başkanının şu sözlerini okuyun ve niçin sinirlendiğimi anlayın: İstanbul Havalimanı Taksiciler Kooperatifi Başkanı Fahrettin Can "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ve siyasi otoritenin duruşu Uber'in çekilmesine yol açmıştır. Sayın Cumhurbaşkanımız ve eski Başbakanımıza, İstanbul Belediye Başkan adayımız Binali Yıldırım'a çok teşekkür ediyoruz" diyor. Bkz: https://www.sonhaberler.com/genel/uber-in-karari-taksicileri-sevindirdi-h680680.html

Taksiciler seviniyorsa, "seçimden sonra okkalı bir zam yapacağız" diyorlarsa, vatandaş mağdur oluyorsa, bundan sonra Tayyip Erdoğan'a da oy yok. Mademki UBER Türkiye'den çekildi, öyleyse Korsan Taksi ve benzerlerine desteğimiz artarak devam edecek. UBER kaçtıysa, elbet cesur başka girişimciler çıkacaktır.

Amerikan Doları'nı 3 TL'den 6 TL'ye çıkaran Tayyip Erdoğan'a karşı omuz omuza!