Garip İsimler Galerisi

"İnsanın adı, kaderini belirler" diye meşhur bir söz vardır. Doğrudur veya yanlıştır, bilemem. Ancak bir başka atasözümüz de "insana kırk defa deli dersen deli olur" demektedir ki, psikolojiden anlayanlar buna itiraz etmezler sanırım.

İslam Gemici - Serbest Gazeteci

Çocuklarına isim koyarken anne ve babaların çok dikkatli olmaları lazım. Çünkü bu çocuklar bir gün büyüyecekler, okula gidecekler, askerlik yapacaklar, evlenecekler, bir işyerinde çalışacaklar, pek çok kalabalık ortama girecekler ve orada adları telaffuz edilecek. İşte o anda çocuklarınızın yüzünün kızarmasını istemiyorsanız, ileride çocuklarınızın, sizin salakça egolarınız yüzünden hamam oğlanına çevrilmesini arzu etmiyorsanız, dalga manyağı olmaması için lütfen onlara verdiğiniz adlar hususunda hassas olun. Böylece çocuklarınızı doğar doğmaz hayata 1-0 yenik başlatmamış olursunuz.

Şöyle bir hayal edin lütfen: Kızınızın ismi Aşkım veya Yosma ve yaşı da 35 olmuş. Mesela, kalabalık bir ortamdayken, birisi onu arıyor. "Aşkım nerdesin? Aşkım, Aşkım!"
Kızınızın kocası da arayan adama kötü kötü bakıyor. Aşkım yerine Yosma yazarak tekrar düşünün. Yani el insaf!

arca, suyüz, adonis, cedi, erke, doruk, üstün, lodos, atlas, uzay, mars, batıncan, gülensu, özleyiş, arısan, cansın, aşkım, arı, ilkim, arya, doğaç, maya, tajan, aleyna, eflin, paşa, ecrin, elitsu, masal, günışıl, dingin, yosma, barkın, barçın, tuan, çişil, çakıl, almina, ada, eva, tuana, kaya, iklim, damla, toprak, berkay, berkcan, berkin, berke, berkutay, aren, arel, yeter, aral, melodi, mira, aden, amber, izlem, derin, duru, oray, oral, ceylin, bilun, buğu, deha, billur, seçkin, ışın, yarkın, arya, deren, berkman, serin, korcan, oben, ikranur, granit, beril, elmas, dora, linda, batın, iris, simin, selay, enda, arhan, nurben, venüs, mina, korkma, sönmez, korkmaz, talya, ajdar, adar, milda, ecemsu, mira, lara, alfasu, alpata, ateş, ezgi, lâl, melis, kunt, ürün, faselya, aksel, enda, soneser, çoygun, beren, alya, kaymak, kurban, dünya, jandarma, incil, aman, lazer, okşan, ufuktan, kayakız, pekgüzel, bilgi, göksenin, şehriye, keklik, insaf, tüccar, sakin, efsane, herkül, subay, fasulye, serinsu, roket, yıllar, biçtem, baskın, kazak...

Liste böylece uzayıp gidiyor ve bilseniz buraya yazmadığım ne kadar çok saçmasapan isimler var. Yazsam kesinlikle inanmazdınız. Ama okumak isterseniz buraya tıklayın.

Buraya da tıklayın.

Sadece bunlar değil, yandex, duckduckgo veya google gibi herhangi bir arama motoruna "komik isimler" yazıp, görsellerden aratırsanız, daha neler göreceksiniz.

Yaşam Haberleri

İnci Taneleri yine gündeme oturdu! Nusret özgürlüğüne kavuştu

Rize'de feci kaza! 3 araç birbirine girdi: 1'i ağır 2 yaralı

Şule, canlı yayında ailesine kavuştu...

Ben senden vazgeçmem Güzide

Kempo IKF Dünya Şampiyonası Antalya'da başladı

Adıyaman'da trafik kazası: 4 yaralı

Video Haberler

Aldatmak 67 Bölüm Fragman quot Beni delirtmeyin ya quot

Aldatmak 67. Bölüm Fragman | "Beni delirtmeyin ya!"

Ümit acı gerçeği gözleriyle gördü - Aldatmak 66 Bölüm

Ümit acı gerçeği gözleriyle gördü - Aldatmak 66. Bölüm

Sezai Oltan'a İpek'in hamile olduğunu söyledi - Aldatmak 66 Bölüm

Sezai, Oltan'a İpek'in hamile olduğunu söyledi - Aldatmak 66. Bölüm