Hasan Şaş da Şaştı, İstifadan Vazgeçti

Galatasaray'ın yardımcı antrenörlerinden biri olan Hasan Şaş, dün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla istifa ettiğini duyurmuştu. Beklenmedik bu gelişme sonrası Şaş'la görüşen Fatih Terim, istifayı veto etti. Böylece Abdurrahim Albayrak, Fatih Terim'den sonra Galatasaray'daki "kıvıranlar" kervanına Hasan Şaş da katılmış oldu.

İslam Gemici - Serbest Gazeteci (Freelance Journalist)

ensonhaber.com sitesindeki habere göre; Denizlisporlu taraftarlarla kavga eden Hasan Şaş güya istifa etmişti. Gelişme ise şöyle olmuş:

Sarı-kırmızılı ekibin deplasmanda Denizlispor'la oynayıp 2-0 kaybettiği maçta bir grup rakip takım taraftarıyla Galatasaray'ın antrenörleri Hasan Şaş ve Necati Ateş arasında sözlü tartışma yaşanmıştı. Hatta Necati Ateş, Denizlispor başkanına hakaret eden sözler söylemişti.

Yaşanan olayın ardından Hasan Şaş şiddetli şekilde eleştirilince dün istifa ettiğini açıkladı. Kendisine haksızlık yapıldığını dile getiren Şaş, Galatasaray'a zarar vermemek adına görevi bıraktığını duyurdu.

Ancak gerek Fatih Terim gerekse Galatasaray yönetiminin Hasan Şaş'ın istifasını kabul etmediği öğrenildi. Bu da doğal olarak insanın aklına danışıklı istifa sorusunu getiriyor. Daha önce de Abdürrahim Albayrak ve Fatih Terim "hakemleri, federasyon yetkililerini, rakip takım yöneticilerini" suçlayarak bir süre sonra bomba açıklama yapacaklarını söylemişlerdi. Ancak Başakşehir'in gönülden Galatasaray taraftarı olduğunu söyleyen şikeci teknik direktörü Abdullah Avcı sayesinde şampiyon olduktan sonra ne Terim'in ne de Abdürrahim'in sesi çıkmamıştı. Eh, böyle başa böyle Hasan Şaş istifası...

Gündem Haberleri

Cudi ve Gabar dağları "özel güvenlik bölgesi" ilan edildi

Dışişleri'nden 1915 olayları açıklaması: Tek taraflı açıklamaları reddediyoruz

Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu

Kızıl Ordu Korosu konserine İYİ Partili Kavuncu'dan tepki

Çorlu tren kazasıyla ilgili karar duruşması yarın görülecek

Gelin konvoyunda kaza: 7 yaralı