Gri Parti'nin Müteahhitleri Böyle Çalışıyor

İşi ehline değil de, hükümete yakın ve beceriksiz kişilere vermekle meşhur olan eski adı Ak yeni lakabı Gri olan Parti'nin müteahhitlerinin yaptığı bir rezalet daha ortaya çıktı. Hem de reisicumhurumuzun baba memleketi Rize'den...

İslam Gemici - Serbest Gazeteci (Freelance Journalist)

17 yıllık icraatı boyunca insana değil de beton ve asfalta yatırım yapmış olan Tayyip Erdoğan ve avanesinin skandallarına bir yenisi daha eklendi. Şayet insana yatırım yapılmış olsaydı, ortaya bu kadar rezalet icraatlar çıkmazdı.

Haberin başlığı şöyle: "300 yıllık tarihî köprü, müteahhit tarafından yapılan restorasyondan sonra yıkıldı." Bkz: https://www.aa.com.tr/tr/turkiye/rizede-tarihi-kemer-kopru-yikildi/1527745

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/rizede-300-yillik-kemer-kopru-coktu-41269395

https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/300-yillik-kopru-restorasyondan-sonra-yikildi-5223421/

Etrafındaki yardakçılar tarafından inşaa edilen sanal bir dünyada yaşayan cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın bu çeşit haberlerden "haberi" olmuyor. Çünkü onun masasına yalaka medyanın önceden ayarlanmış "ülke iyi durumda" haberlerinden müteşekkil olan gazeteler konuluyor. Geleneksel basının artık iflas ettiğinin ve gazetelerin okunmadığını bilmeyen Tayyip Erdoğan da sanıyor ki memlekette herşey yolunda... Halbuki halk, Gri Parti'den ve onun sözcülerinden artık bıktı.

Haberin ayrıntıları şöyle: "Rize'nin merkeze bağlı Ambarlık köyünde, 18'inci yüzyılda inşaa edilen koruma altındaki taş kemer köprü çöktü. 2011 yılında restore edilen köprünün çökmesi yöre sakinlerini üzdü. Yıkımdan restorasyonu sorumlu tutan köy sakinleri "300 yıldır ayakta duran köprü, restorasyondan sonra yıkıldı. Köprünün taşlarının toplanarak eski haline uygun yeniden inşaa edilmesini istiyoruz" dediler.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü yetkilileri, 2011'de restore edilen 7 metre yüksekliğinde, 40 metre uzunluğunda, 2,70 metre genişliğindeki köprünün enkazında incelemelerde bulundular.

Kesme ve moloz taştan inşaa edilen, bölgenin önemli tarihî değerleri arasında yer alan köprünün yıkılma sebebinin tespiti için çalışma başlatıldı."

Gündem Haberleri

Elektrik kaçağı müstakil evi küle çevirdi

Siyasetten uzak durun

Kılıçdaroğlu gerilimden yana: Erdoğan'la görüşme!

İYİ Parti'de tur pazarlığı

Kodlamayla askeri okula girenlere Kıskaç

YÖK ırkçılardan rahatsız

İliç Komisyonu göreve başladı

Video Haberler

Boran Ulcay'ın safına mı geçiyor - Kuruluş Osman 157 Bölüm

Boran, Ulcay'ın safına mı geçiyor? - Kuruluş Osman 157. Bölüm

Alaeddin ve Gonca'ya evlilik müjdesi - Kuruluş Osman 157 Bölüm

Alaeddin ve Gonca'ya evlilik müjdesi - Kuruluş Osman 157. Bölüm

Osman Bey ve Ulcay'ın efsane cenki - Kuruluş Osman 157

Osman Bey ve Ulcay'ın efsane cenki! - Kuruluş Osman 157. Bölüm