Aynı Film Tekrar Vizyonda

Dün Irak'ın Kerkük şehrinde peşpeşe yaşanan patlamalar, ölü ve yaralılar... Bugün Afganistan'ın başkenti Kabil'de NATO askerî konvoyuna saldırı, yine ölü ve yaralılar... ABD'nin İran'a sürekli olarak sataştığı, bölgeye asker yığdığı bu günlerde meydana gelen hadiseler, 1898 yılının Şubat ayında Küba önünde batırılan Amerikan savaş gemisi olayını hatırlatıyor.

İslam Gemici - Serbest Gazeteci (Freelance Journalist)

Kovboy filmlerinde çokça rastlanan bir karakter vardır: Kasabanın en azılı kabadayısı, genellikle belinde çift tabanca asılıdır, afili elbiseler giyer, çizmelerinde mahmuzlar, ağzında sigara ortalıkta dolaşır, ona buna sataşır, itiraz eden birini de herkesin gözü önünde tak diye ateş eder ve öldürür. Böylesi pislik kişiler, Amerikan kovboy filmlerinin klişe ama vazgeçilmez karakterlerinden biridir. Sonra bir gün yorgun ve terli bir atın sırtında, haftalardır tıraş olmamış, eli yüzü kirli, üstü başı toz içinde bir adam gelir kasabaya... Kasabaya gelen silahşör, herkes gibi kendisine de bulaşan kovboy ile mücadeleye girişir ve onu alt eder. Film de biter.

Donald "duck" Trump da kovboy filmlerindeki kasabanın belalısı adam rolünde, dünya üzerinde sataşacak yer arıyor. Arkasında da yardakçıları rolünde İsrail, İngiltere, Suudi Arabistan, Mısır, Fransa vesaire... Önce Kuzey Kore'ye bulaştı, karşılıklı hakaretler, harp tehditleri derken "bücür" ile anlaştı, yönünü bizden yana çevirdi. Biraz da Türkiye ile dalaştı, ekonomimizi alt üst etti. Sonra döndü İran'a... Bizi daima sırtımızdan vuran tarihî düşmanımız İran'a destek olduğumuzu görünce, şimdi hepimize toplu hücum yapıyor. Suriye, İran, Türkiye, Lübnan, Irak derken hepimizi birden alt edip, sonra da tabancasının boşalan mermi haznesini dolduran kovboy gibi arkadaşlarıyla zafer için kadeh kaldıracak. Kaldıracak ama bakalım kader kendisine müsaaade edecek mi?

Dün Kerkük'de bombalar patladı, bugün Kabil'de saldırı... Suriye zaten perişan. Bu arada uşağı Suud ve Mısır da İsrail'den rol çalarcasına sağa sola "namlu gösteriyor". 1898'de Küba açıklarında kendi muhribini batırıp da sonra Küba'ya saldıranlar ile bugün "aptal ve kandırılmış" Müslüman görünümlü münafıkları kullanan ABD'liler aynı kişiler... Adları IŞİD, Taliban, DEAŞ, Hizbi bilmemne olan bir sürü "kullanışlı kuklayı" kullanarak İslam coğrafyasını alt üst etmek isteyen Amerikanolar bu işten kârlı çıkacaklarını sanıyorlar. Kısacası, kasabanın belalısı kovboy Trump ve yandaşları, aslında başlarına "bela" arıyorlar ve karşılarına çıkacak bir Clint Eastwood bekliyorlar.

1980'lerde ABD'ye başkan olan eski kovboy Ronald Reagan bile Donald "duck" kadar ahmakça davranmamıştı. Bekleyelim ve görelim. Bakalım bu oyunun sonu nasıl olacak?

******************

Donald "duck" Trump is also a troubled man in a cowboy movie, looking for a poo-pooch on earth. Behind him were Israel, Britain, Saudi Arabia, Egypt, France and so on. As a result, he first got involved in North Korea, agreed with mutual defiance, war threats and agreed with "shudder" and turned his side to us. With a little bit of fight in Turkey, he has upset our economy. Then he turned to Iran um When we see that we support Iran, our historical enemy, who always struck us in our back, now he attacks us all. Syria, Iran, Turkey, Lebanon, Iraq saying whether lower than all of us, then victory will remove the glass as cowboys fill the empty cartridge chamber of the gun. He will, but will Allah permit him?

*

Donald "duck" Trump ist auch ein besorgter Mann in einem Cowboy-Film, der auf der Suche nach einem Poo-Pooch auf Erden ist. Hinter ihm standen Israel, Großbritannien, Saudi-Arabien, Ägypten, Frankreich usw. Infolgedessen engagierte er sich erstmals in Nordkorea. Mit einem wenig Kampf in der Türkei hat er unsere Wirtschaft verärgern. Dann wandte er sich an den Iran um Als wir sehen, dass wir den Iran unterstützen, unseren historischen Feind, der uns immer in den Rücken schlug, greift er uns alle an. Syrien, Iran, Türkei, Libanon, Irak sagen, ob niedriger als alle von uns, dann wird Sieg entfernen Sie das Glas als Cowboys die leere Patronenkammer der Pistole zu füllen. Er wird, aber wird Allah es ihm erlauben?

*

دونالد "بطة" ترامب هو أيضا رجل مضطرب في فيلم رعاة البقر ، ويبحث عن poo-pooch على هذا الكوكب. وكانت وراءه إسرائيل وبريطانيا والمملكة العربية السعودية ومصر وفرنسا ، وهكذا ، شارك أولاً في كوريا الشمالية. مع قليل من القتال في تركيا، وقال انه مستاء اقتصادنا. ثم التفت إلى إيران عندما نرى أننا ندعم إيران ، عدونا التاريخي ، الذي ضربنا دائمًا في ظهرنا ، هاجمنا جميعًا الآن. سوريا وإيران وتركيا، لبنان، قائلا إن العراق سواء أقل من كل واحد منا، ثم النصر وإزالة الزجاج كما رعاة البقر تملأ الغرفة خرطوشة فارغة من بندقية. سوف ، ولكن هل يسمح الله له؟

*

Дональд «Утка» Трамп также обеспокоенный человек в фильме о ковбоях, ищущий дворняжку на земле. За ним были Израиль, Великобритания, Саудовская Аравия, Египет, Франция и т. Д. В результате он впервые попал в Северную Корею. С немного борьбы в Турции, он расстроил нашу экономику. Затем он повернулся к Ирану. Когда мы увидим, что мы поддерживаем Иран, нашего исторического врага, который всегда наносил нам удары по спине, теперь он нападает на нас всех. Сирия, Иран, Турция, Ливан, Ирак говорила ли ниже, чем все мы, то победа будет удалить стекло, как ковбои заполнить пустой патронник пистолета. Он будет, но позволит ли Аллах ему?

*

Donald "duck" Trump est aussi un homme troublé dans un film de cow-boy, à la recherche d'un cabot sur terre. Derrière lui se trouvaient Israël, la Grande-Bretagne, l'Arabie saoudite, l'Égypte, la France et ainsi de suite, il s'est d'abord impliqué en Corée du Nord, a accepté le défi mutuel, les menaces de guerre, a accepté le "frisson" et s'est tourné de notre côté. Avec un peu de combat en Turquie, il a bouleversé notre économie. Puis il s’est tourné vers l’Iran… Quand nous voyons que nous soutenons l’Iran, notre ennemi historique, qui nous a toujours frappés dans le dos, il nous attaque tous maintenant. La Syrie, l'Iran, la Turquie, le Liban, l'Irak en disant que plus bas que nous tous, alors la victoire enlèvera le verre comme les cow-boys remplir la chambre de cartouche vide du pistolet. Il le fera, mais Allah le permettra-t-il?

Dünya Haberleri

Soykırım davası İsrail’i zorluyor!

Rusya, Kuzey Kore'ye yönelik yaptırım denetimini veto etti

Avrupa'nın konuştuğu itiraf: "Hazır değiliz"

Siyam ikizlerinden birinin evlendiği ortaya çıktı!

Rusya'dan müzakere açıklaması

Almanya'da kundaklama: Hayatını kaybeden 4 Türk anıldı

Annesi uyuyunca pencereye tırmanan bebek polisi alarma geçirdi

13 araç birbirine girdi! Güney Kore'de 17 yaralı

Video Haberler

İntikam Almadan Durmak Yok Hür 10 Bölüm

İntikam Almadan Durmak Yok! | Hür 10. Bölüm

Aldatmak 64 Bölüm Fragman quot Sezai benden her şeyi saklamış

Aldatmak 64. Bölüm Fragman | "Sezai benden her şeyi saklamış"