Avrupa Birliği Balonu Patlamak Üzere

Yarım asırdır kapısında bekleyip de içeri bir türlü alınmadığımız Avrupa Birliği'ni "cennet" sanıyoruz. Halbuki AB'nin "çok ulusluluktan" kaynaklanan problemlerinden en fazla Avrupa'nın "beyaz renkli" vatandaşları şikâyet ediyorlar. Yani Avrupa Birliği yakında parçalanacak.

İslam Gemici - Serbest Gazeteci

Dün akşam Belçika yapımı bir polisiye dizi filmi seyrediyordum. Birinci sezonun 8 veya 9. bölümünde Belçikalı bir dedektif, başka bir polisle konuşurken "burada çok aktif olarak illegal ticaretin lideri Çinliler... Çünkü Avrupa'daki kanunların içi boş" diyerek yakınıyordu. (Dizi filmin ismini bilerek yazmıyorum. Çünkü gençler için hiç de uygun bir yapım değil.) Filmin konusu da kısaca, Belçika - Hollanda sınırındaki turistik bir kasaba yasadışı uyuşturucu hap imalatının en fazla yapıldığı yerdir. Kasaba Belçika sınırları içinde ama uyuşturucu baronu Ferry B. Hollanda vatandaşıdır. Zaten ortada sınır falan olmadığı için insanlar rahatlıkla Belçika, Hollanda, Almanya, Fransa vs. arasında gidip gelebilmekteler... Böylece imal ettikleri uyuşturucuyu da Avrupa Birliği dışına çıkarmadıkları müddetçe gayet kolaylıkla pazarlayabiliyorlar.

İşte bu uyuşturucu baronunu yakalamak için bir çift polis, gizli ajan olarak Ferry'nin yakınına sokulur. Karı koca rolü oynayan polisler, zaman geçtikçe olayların içinde psikolojik olarak da patinaj yapmaya başlar, çünkü bir yandan suçluları yakalamak isterken, öte yandan özel hayatları da mahvolmuştur. Erkek polis Bob'un karısı, boşanma dâvâsı açar vb.

Filmde Avrupalıların içinde bulunduğu rezillikleri seyretmekten midem bulandı, kusmak istedim. Hani şu Afrikalıların, Ortadoğuluların, Afganların, İranlıların, Pakistanlıların ulaşmak için uğrunda öldükleri Avrupa... Dizi filmin 5. bölümünden sonra yönetmenin ismi dikkatimi çekti: Eshref Reybrouck yani adamın ön ismi bildiğiniz Eşref. Hakkında pek fazla bilginin olmadığı bu yönetmen, eminim ki, Avrupa'ya göç etmiş Müslüman bir ailenin oğlu. Herifin çektiği filmin bazı sahnelerini görseniz, suratına bir yumruk gömmek istersiniz.

Benzer örnekler o kadar fazla ki, sadece bir tane daha vereyim: Filmin adı Shéhérazade yani Türkçesi Şehrazat. 2018 yılı Fransa yapımı filmin konusu da, 17 yaşındaki Zachary (Zekeriya) hapisten çıkıyor. Genç bir kız olan Şehrazat da, suça ve uyuşturucuya bulaştığı için annesi tarafından reddedilmiştir ve bu iki genç Fransa'nın Marsilya şehrinin sokaklarında tanışıyorlar. Sonra birlikte her türlü pisliği, rezilliği yapıyorlar.

İşte bu ve buna benzer filmleri seyredince, Akdeniz'in sularına gömülen zavallı Afrikalı mülteciler için üzülemiyorum. En azından büyük ümitlerle gittikleri Avrupa'da hizmetçilik yapmayacaklar, suça bulaşmayacaklar, çocukları birkaç Euro için fahişelik yapmayacak.

"Ucuz fahişe" olmayan Müslüman göçmenlerin çocukları büyüyüp de gözleri açıldıkça "zengin fahişe" oluyorlar. Mesela Cezayirli Müslüman bir babanın kızı olan meşhur oyuncu İsabelle Adjani gibi... 1994 yapımı "Kraliçe Margot - Queen Margot" filminin başrol oyuncusu İsabelle'in yaptığı bütün filmlerde muhakkak erotik bir sahne vardır. Babası Muhammed Adjani de sanırım kızının oynadığı o filmleri izleyince "ne kadar kaliteli bir orospu kız yetiştirmişim" diye övünüyordur.

Rezaletin ayyuka çıktığı, uyuşturucu kullanımının, köpekler gibi düzüşmenin uluorta yapıldığı buna rağmen çocuk doğum oranlarının sıfıra yakın olduğu, "suçlu cenneti" haline gelmiş Avrupa'nın dağılması, çökmesi veya büyük bir savaşa girmesi pek yakın gibi görünüyor. Çünkü cennet diye giden fakir insanların doldurduğu, at izinin it izine karıştığı Avrupa'nın bu halinden en fazla Avrupa'nın yerli halkları şikâyetçiler. Bu nedenle de "ırkçılık" Avrupa'da yükselen değer... Biraz empati yapınca (yani kendimi o Avrupalıların yerine koyunca) ben bile dünyanın çeşitli yerlerinden kopup gelen yoksul - karaderili insanlara sempati hissetmiyorum. Ben bile böyle düşündükten sonra, bir de Avrupa'nın yerlisi insanların halini düşünün: "Etraflarında sürüyle ipsiz, sapsız, pis, hırsız, suçlu, aşağı sınıftan iki ayaklı mahlûklar dolanıyor." Fotoğrafa bu gözle bakınca, neonazi damarlarının kabarmaması imkânsız. Türkiye'de bile biz çevremizde Suriyeli mülteci görmekten bıkmadık mı?



Bütün bunları düşünürken, rastladığım haber şöyle: Avrupalıların yarısından fazlası AB'nin 10-20 yıl içinde dağılacağına inanıyor. Bkz: https://www.star.com.tr/dunya/avrupalilarin-yarisinda-fazlasi-abdnin-1020-yil-icinde-dagilacagina-inaniyor-haber-1454332/

Haber "Fransa ve Polonya'da yaşayan her üç kişiden biri Avrupa Birliği'nde savaş çıkabileceğini düşünüyor" diye devam ediyor. Çünkü Avrupalılar refah seviyesinin düşmesinden ötürü büyük kaygı duyuyorlar.

Daha bu haberi okumayı bitirmemiştim ki, yazımı destekleyici bir başka başlık ajanslara düştü: "Polonya'da 16 yaşındaki Türk okulda bıçaklanarak öldürüldü." Bkz: http://www.hurriyet.com.tr/dunya/polonyada-16-yasindaki-turk-okulda-bicaklanarak-olduruldu-41215801

Bir süredir çevresiyle problemleri olan ve şiddet içeren eylemleri nedeniyle okul yönetimi tarafından da dikkati çekilen Emil B, kendisinden bir üst sınıfta okuyan Yakup Kızıltaş'ı Polonyalı annesi ve sınıf arkadaşlarının gözü önünde defalarca bıçaklayarak öldürdü. Yakalanan Emil B'nin kanında yüksek oranda uyuşturucu tespit edildi. Yakup'un öldürülme sebebi de "uyuşturucu satmayı reddetmesi" imiş.

Buyurun cenaze namazına!

Bu olayları görüp de hâlâ Avrupa'ya gitmek için dağda tepede, denizde ırmakta ölen öldürülen koyu renkli Müslümanlara acıyacak mısınız? Biraz sert bir ifade olacak ama ben acımıyorum. Bence ölen mülteciler orospu, katil, uyuşturucu satıcısı vs. olmaktan kurtuluyorlar.

***********

Эта статья была переведена на Яндекс:

Европа, которая умирает, чтобы жить красивой жизнью, борется со своими проблемами. Расизм увеличился среди европейских людей, страдающих такими преступлениями, как наркотики, убийства, кражи, контрабанда, которые мы видели в фильмах. Эти темы обрабатываются в серии фильмов бельгийского производства "Undercover".
Дети мусульманских иммигрантов, которые бегут в Европу, подвергаются насилию. Еще одним примером этого является фильм "Шехеразаде", сделанный во Франции.
Европейский Союз, который провел опрос, поддерживающий этот вопрос, был ошеломлен результатами. Европейские люди думают, что ЕС скоро распадется и вступит в войну.

This post was translated with Yandex:

Europe, who died to live a beautiful life, is struggling with its own problems. Racism has increased among European people who suffer from crimes like drugs, murder, theft and smuggling. The Belgian film "undercover" deals with these issues.
The children of Muslim immigrants smuggled to Europe are being pushed into crime. Another example is the French-made Shéhérazade.
The European Union, which has conducted a survey supporting this issue, was astonished by the results. European People think that the EU will soon fall apart and go to war.

Dieser Beitrag wurde mit Yandex übersetzt:

Europa, das für ein schönes Leben gestorben ist, kämpft mit seinen eigenen Problemen. Rassismus hat unter europäischen Menschen zugenommen, die unter Verbrechen wie Drogen, Mord, Diebstahl und Schmuggel leiden. Der belgische film "undercover" beschäftigt sich mit diesen Fragen.
Die Kinder muslimischer Einwanderer, die nach Europa geschmuggelt werden, werden in die Kriminalität gedrängt. Ein anderes Beispiel ist die Shéhérazade aus Frankreich.
Die Europäische Union, die eine Umfrage zu diesem Thema durchgeführt hat, war von den Ergebnissen überrascht. Die Europäer glauben, dass die EU bald Auseinanderbrechen und in den Krieg ziehen wird.

هذا المقال ترجم مع yandex:

إن أوروبا ، التي ماتت لتعيش حياة جميلة ، تكافح مع مشاكلها الخاصة. وازدادت العنصرية بين الأوروبيين الذين يعانون من جرائم مثل المخدرات والقتل والسرقة والتهريب. الفيلم البلجيكي "السرية" يتعامل مع هذه القضايا.
أطفال المهاجرين المسلمين المهربين إلى أوروبا يتم دفعهم إلى الجريمة. وهناك مثال آخر هو شيهرازادي الفرنسي الصنع.
وقد أذهل الاتحاد الأوروبي ، الذي أجرى دراسة استقصائية تدعم هذه المسألة ، النتائج. يعتقد الشعب الأوروبي أن الاتحاد الأوروبي سوف ينهار قريبا ويذهب إلى الحرب.

Ce post a été traduit avec Yandex:

L'Europe, qui est mort pour vivre une belle vie, est aux prises avec ses propres problèmes. Le racisme a augmenté chez les Européens qui souffrent de crimes comme la drogue, le meurtre, le vol et la contrebande. Le film belge "undercover" aborde ces questions.
Les enfants d'immigrés musulmans introduits clandestinement en Europe sont poussés au crime. Un autre exemple est la Shéhérazade de fabrication française.
L'Union européenne, qui a mené une enquête à l'appui de cette question, s'est étonnée des résultats. Les Européens pensent que l'UE va bientôt s'effondrer et entrer en guerre.

در این ارسال با یاندکس ترجمه شد:

اروپا, که فوت کرد به یک زندگی زیبا, در حال مبارزه با مشکلات خاص خود را. نژادپرستی در میان مردم اروپا که از جنایات مانند مواد مخدر رنج می برند افزایش یافته است, قتل, سرقت و قاچاق. فیلم بلژیکی" مخفی " با این موضوعات مواجه است.
کودکان مهاجران مسلمان به اروپا قاچاق می شوند که به جرم و جنایت تحت فشار قرار می گیرند. مثال دیگر شهریزی فرانسوی ساخته شده است.
اتحادیه اروپا, که یک بررسی حمایت از این موضوع انجام داده است, توسط نتایج شگفت زده شد. مردم اروپا فکر می کنم که اتحادیه اروپا به زودی سقوط خواهد کرد از هم جدا و رفتن به جنگ.

Hierdie post is vertaal met Yandex:

Europa, wat gesterf het om te leef'n mooi lewe, sukkel met sy eie probleme. Rassisme het onder Europese mense wat ly aan misdade soos dwelms, moord, diefstal en smokkel. Die Belgiese film "undercover" handel met hierdie kwessies.
Die kinders van Moslem immigrante na Europa gesmokkel word gestoot in die misdaad. Nog'n voorbeeld is die franse gemaak Shéhérazade.
Die Europese Unie, wat het'n opname ondersteuning van hierdie kwessie, was verbaas deur die resultate. Die europese Mense dink dat die EU sal binnekort uitmekaar val en gaan na die oorlog.

Avrupa Haberleri

Almanya'da biletlere vergi zammı: Türkiye'ye uçuşlar da etkilenecek

Steinmeier: Türkiye ziyaretimin her dakikasına değdi

Yunanistan: S-300'lere bizim kendi ihtiyacımız var

AB Adalet Divanı'ndan Türklere vatandaşlık konusunda karar

AB Adalet Divanı'ndan Türklere vatandaşlık konusunda karar

Almanya'da korona pandemisi 85 milyar euroya mal oldu

Alman basınından Steinmeier'e hem övgü hem eleştiri

Almanya'da IŞİD Horasan iddianamesi

Steinmeier Ankara temaslarına başladı

Video Haberler

Kara'ya elektirk çarptı - Ateş Kuşları 52 Bölüm

Kara'ya elektirk çarptı! - Ateş Kuşları 52. Bölüm

Eski Dostlat Yeniden Bir Arada Hür 4 Bölüm

Eski Dostlat Yeniden Bir Arada... | Hür 4. Bölüm