Ahlaksızlık Zirve Yaptı

İsmail Erdem adında bir zat varmış, iki dönem İstanbul Sancaktepe'de belediye başkanlığı yapmış, sonra Ataşehir'de hırsızlığı tescilli CHP'li Battal İlgezdi'nin karşısına koymuşlar. Bu muhterem İsmail Erdem, Battal İlgezdi gibi yolsuzluklarıyla meşhur bir adayı bile mağlup edememiş. Varsın olsun, Erdem'in Abdülkadir Aksu veya Mevlüt Uysal'dan farkı mı var, Tayyip onu da şimdi TFF yönetimine sokmuş.

İslam Gemici - Serbest Gazeteci (Freelance Journalist)

Battal'ın CeHaPe genel başkanı Dersimli Kemal'e ve evlatlarına verdiği rüşvetler uzun zaman konuşulmuştu ama kimin umurunda oldu? Hiç kimsenin... Kılıçtaroğlu Kemal pişkin pişkin sırıttı, aldığı cukkanın üstüne yattı. Yolsuzluk haberi için tıklayın.
İkinci yolsuzluk haberi için tıklayın.
Üçüncü yolsuzluk haberi için tıklayın.

Neden? Çünkü Kılıçdaroğlu'nun karşısındaki Akpartililerin de kendisinden farkı yoktu. Adı ak, kendisi gri parti gün geçtikçe kirlendi, kirlendi, kirlendi. Artık onu temizlemeye omo bile yetmez oldu. Bunun üstüne bor madeninden üretilmiş yeni bir deterjan ürettiler: Boron. Ama gel gör ki, yeni deterjan çamaşırları beyazlatsa da, gri partiyi bir türlü beyazlatıp da yeniden Ak Parti yapamadı. Çünkü isminde bulunan "adalet" kelimesi Tayyip Erdoğan'ın iki dudağı arasına sıkıştırıldı, o da işine geldiği zaman "adalet" dedi, işine gelmedi mi ağzını-gözünü yumdu.

Türkiye'nin hali bu kadar rezil iken, 1 Haziran 2019 Cumartesi günü Türkiye Futbol Federasyonu seçimi yapıldı. Kumarcı, viskici, sonradan medyacı Yıldırım Demirören gitti, yerine büyük ihalelerin son yıllardaki yıldızı Nihat Özdemir başkan oldu. İkisinin de ortak özelliği, Tayyip Erdoğan'ın emir eri olmaları. Sıkıysa Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın emrinden dışarı çıksınlar. Onları da hemen Murat Ülker'e çevirir.



Nihat Özdemir yeni TFF yönetim kuruluna futbol ile alakası olmayan, Battal İlgezdi'nin karşısında mağlup olmuş İsmail Erdem'i almış. Ben de biraz önce öğrendim. Kimden öğrendiğimi de söyleyeyim: Akparti'nin eski yalakası, her ay yüzbinlerce TL alarak Tayyip borazanlığı yapan Serkan Kalemciler'in sitesi ensonhaber.com'dan...

Zaten son haftalarda ensonhaber'deki dansözlük dikkatimi çekiyordu da, biraz önce gördüğüm şu resim, durumu netleştirdi:



Bkz: https://www.ensonhaber.com/ismail-erdem-tff-yonetimine-girdi.html

Bundan 10 sene kadar önce, medya dünyasında "ensonhaber'e aylık olarak Akparti'den 200 bin TL gönderiliyor" diye konuşuluyordu ve bu yancı site de aldığı parayı hak edercesine bir yayın yapıyordu. Paraya para demediği belliydi, künyesinde şirketin çaycısı ablanın ismi bile zikrediliyordu. Yani epey kalabalık bir güruh oldukları ve iyi maaş verdikleri belliydi. Sonra 2019 girince, birden çark ettiler. Aklıma ilk gelen "demek ki, yal kesildi" oldu. E, koskoca Doğan Medya Grubu'nu ele geçiren Tayyip Erdoğan, şimdi kala kala Serkan Kalemciler adlı dansöze mi kalacaktı? Tayyip de sildi attı. Bunun üzerine ensonhaber hızlı bir dönüş yaparak, Cumhurbaşkanımız ulu insan aleyhine yayına başladı, hani belki yeniden önüme üç-beş kuruş atarlar ümidiyle... Ama geçmiş olsun, Tayyip Erdoğan'da deve kini vardır, bir kere bir adamı sildi mi siler, geri de dönmez.

Seçim propagandası için onbinlerce insanı zorla Yenikapı'da "Enderun Teravihi" numarasıyla toplar, gitmeyen memurları da başka şehirlere sürgün eder. Allah'dan korkusu kalmayan, ahirette hesap verileceğini unutan, adaleti sadece işine geldiği zaman hatırlayan bir adamın cumhurbaşkanı olduğu bir memleketin hali nice olur? Bu kadar rezillikten, ahlaksızlıktan, kepazelikten sonra bile başımıza taş yağmıyorsa, yine de halimize şükür. Pompei gibi olmayalım da...

Türkiye Haberleri

ÜÇ KÜLTÜREL UNSUR DAHA İNSANLIĞIN ORTAK MİRASI OLMA YOLUNDA

Cumhuriyetin 100. Yılına Özel Gerçekleştirilen Faaliyetler Özet Kitapçığı Yayımlandı

Singapur Heyetinin İzmir Kalkınma Ajansı Ziyareti

ETKİM'DE "TEKNOLOJİ VE YENİLİKÇİLİK İLE EĞİTİMİN DÖNÜŞÜMÜ EĞİTİMİ" GERÇEKLEŞTİRİLDİ

BAKAN TEKİN, BORUSAN ASIM KOCABIYIK ROBOT TAKIMINI AĞIRLADI

Video Haberler

Hırsız Rasim

Hırsız Rasim.

Alaeddin Bey Gonca Hatun'u kaçırıyor - Kuruluş Osman 156 Bölüm

Alaeddin Bey, Gonca Hatun'u kaçırıyor - Kuruluş Osman 156. Bölüm

İki Kayı obasının birliği daim olsun - Kuruluş Osman 156

İki Kayı obasının birliği daim olsun! - Kuruluş Osman 156. Bölüm