Tahsin Yılmaz

Tahsin Yılmaz
Resulayn'dan İdlib'e Kızılay Merhamet Hattı

Resulayn'dan İdlib'e Kızılay Merhamet Hattı

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne işgalci iftirası atılmasını önleyelim: Silahlı Kuvvetlerimiz'in MERHAMET MUHAFIZI misyonu üstlendiğini gösterelim. Kızılay Merhamet Hattı Muhafız Kuvveti ihdas edelim.

Memleketi Taşıyan Bedenen Çalışan

Ey işçiler ezildiğinizden dolayı kendinizi; acınmak ya da işinize küsmek, iş arkadaşınızı rencide etmek yoluna saptırmayın. Mesleğinize/emeğinize sahip çıkmak ile ekmeğinize sahip çıkmak arasında kalmış değilsiniz.

Tezahürünüz Tebarüzünüzdür

MEMLEKETTE CİDDİ SORUN VAR, İNSAN SORUNU VAR ARKADAŞ.

İNTİBALARINIZI MUAYENE EDİN

Bil ki kalbin ameli niyettir. Bu amelinizi halis ve tahir tutun efendim. Fuadınızın cevheri olan o karanlık merkez Allah'ın elindedir unutmayın. Böylece kalbiniz temiz, sadrınız ferah ve eliniz de temiz işlesin.

Kölede Ve Esirde Harim-i İsmet Aranmaz

Neresi kutlu ki sene başı kutlaması bu güne terettüp ediyor? Cevaplarınız yok değil mi! Bence sadece cevabınız değil hiçbir harim-i ismetiniz de yok, Allah kurtarsın.

Cumhurbaşkanı'nın bize teklif ettiği tenakuz

Oysa sokakları genişletme ve konut üretme tutkusuna kapılmaksızın geliştirilen bina ve altyapı donatımı çözümleriyle yeniden o mahalleler, ferdi ve haneye dair ama müştereğe açık meşgalelerini terkettirmeyen mahallelere kalbedilebilir.

ALT ÇENE - ÜST ÇENE: REEL POLİTİK - İDEAL POLİTİK

Bu çeneler ve çenebazlar Türk'ü öğütmeğe, ezmeğe azmedişe münhasır icadedilmiş, ispat olunuyor her hadisede tekrar ve tekrar.

Nasıl Oldu Da Bu Hale Düştük?

Memleketin ahvaline bakıp "nasıl oldu da bu hale düştük" diye soran var mı, bilmiyorum. Belki vardır. Onlara arzederim:

Fahriyeler

Fahriyeler

İsraflara, ihmallere katlanmak yerine ve hatta nice imkanları icraa geçirememekten dolayı fırsat mahrumluklarına tahammül etmek yerine emr, maruf ve maharet serdeden bir hükmi şahsiyet tarifi ve vazı icab-ı hakikattir.

Bir marangozun ikazı.

Modernetik celeplere inat bütün mesleklerin erbaplarının dikkatlerini celbetmek niyetiyle...

Sefahatten Tiksindiğiniz Nerenizden Belli?

Lafın çoğu seni anlamak istemediğini bildiğin insanlara sözünü duyurmaya uğraştığın zaman söylenir. Kim ne kadar alaya alsa devam edeceğim ve bütün marangozlara tavsiye edeceğim:

Kabul ediyorum, yanıldım.

25 yıldır yanılmakta olduğuma yeni ayıldım.

Enformasyon Rafinerisi gündemimizin serencamı.

Tekraren bildirmekten başkasını yapamıyorum. Cerbezeli serlevhalar icadetsem de faydası yok. Yine de alıştığımızı sürdürelim: İnternet Of Things'i geçiniz efendim, Conversation Of Things'e gelin.

Mahal Üçlemesi

Mahal Üçlemesi

23 Haziran 2019 tarihinde yapacağınız Belediye Başkanı seçiminize katkıda bulunmak kabilinden, "Mahal Üçlemesi: Mekan, Şehir, İnsan" kitabımı; içindeki makalelere faal bağlantı vererek dikkatinize sunuyorum.

Husulet, Haslet, Asalet

"Makinaları ve sistemleri geçecek bir insan teki gösteremezmişiz", "kanunun, tamimin fevkinde müessir bir insan teki gösteremezmişiz". Lakin bu zokaları kalabalıklara yutturmak için makinaların ve kanunların gücünü kendinde toplamış liderler kullanılır.