Tezahürünüz Tebarüzünüzdür

MEMLEKETTE CİDDİ SORUN VAR, İNSAN SORUNU VAR ARKADAŞ.

Yalan ikazları yüzünden itibarını kaybedip kurtlara yem olan çoban emsal yalan ilamları ve ilanları yani yok şöyle becerikliyiz yok böyle becerikliyiz yalanlarından bellidir ki başına ne geldiği umursanmayan bir ülke kim bilir kime çoktan yem olmuştur.

Geceden sabaha değin bütün televizyonlarda şöyle demediler mi o her şeyde becerikli yetkililer "halktan herhangi ölüm-kalım-yardım bildirimi yapan olmadı daha"? Hangi tezahürünüz tebarüzünüzdür sizin yahu! Kim kimi kandırıyor? MEMLEKETTE CİDDİ SORUN VAR, İNSAN SORUNU VAR ARKADAŞ.

Hani senin sivil savunma teşkilatının iletişim zinciri! Hani senin 9-10 bakanlığının taşra teşkilatı muhabere kuvvetin! Hani senin jandarma karakolların! Hani senin polis-bekçi devriyelerin! Hani senin mahalli idarelerdeki kadroların; zabıtaların, ihtiyar heyetlerin, meclis üyelerin! Onlara temas etmeyi akledemedin sabaha kadar ama televizyonlara çıkmaktan erinmiyorsun ve ölen öldüğünü kalan kaldığını sana bildirsin diye bekliyorsun ve ve dört dörtlüktük, yüzümüzün akıyla çıktık bu badireden diyorsun! Ya o güya habercilere ne demeli!? Zikrettiğimiz insan envanterinden hiçbirinin telefonlarını bilen muhabiriniz yok mu sizin???

MEMLEKET YÖNETİLMİYOR DEMEK YETMİYOR, KESMİYOR. MEMLEKETİ İNSAN YÖNETMİYOR ARKADAŞ.

Yazarın Diğer Yazıları

Şehir, Yönetimin Konusu Değil Yönetenin Ta Kendisidir

Aday Seçilen

Murat - Mürted - Mir'at

Para Nedir?

Siz Yazmış Olun

Niye Bu Hale Düştük?