Buyrun Cenaze Namazına!

Türkiye'de cemaatle namaz kılmak yasaklandı. Ya cenaze namazı!!!

Belediye otobüslerine, trenlerine, gemilerine binmeyin yayan gidin gelin şehrinizde desem olmaz değil mi? Olmazları bi'dolu ağızla anlatırsınız. Ve her dakika ilaçlarsınız. Camilere gitmeyin evinizde kılın dendiğinde olur ama değil mi? Olurları kusarsınız hem. Allah aptal çünkü!!!

Cemaati terketmek için hiç başka sebep yok öyle mi? Zihinlere tecavüz tehlikesi mesela!!! Musalli ama haramlarda devam edenlerin kanıksanması tehlikesi mesela!!! Haramlara garkolmuş cemaatleri terketmeyeni hangi salgından sakınacaksınız, salgının alasına sarılan sarılmış zaten.

Ne delisiniz ne fasid ne de bilmem hangi derekeden biri değilsiniz madem, e söyleyin o zaman aramızdan eceli gelenler için yarınki öğlen veya ikindi ezanından sonra okunacak cenaze selasının akabinde "hangi namazı müteakip cenaze namazı kılınacak" diyebileceksiniz? Hadi dediniz..

Cemaatle kılınması yasaklı olan namazdan sonra nasıl olacak da cenaze namazı için saf tutacaksınız? Vakit namazını cemaatle edayı men edenler hangi istisnaya sığınacaklar da cenaze namazına cemaat olacaklar? Cenaze namazı kılınmayacak mı yani? Bu çelişkilere aklı takılan...

Bu çelişkilere aklı takılan kişi vakit namazlarının, cuma namazlarının cemaatle edaının men edilmesinin abesliğini göremiyor mu yoksa? Fıkhetmek ne demek bilen kalmadı mı sualinin zaten kıymet-i harbiyesi kalmamıştı, kime ne söylüyorum ben değil mi?

Yazarın Diğer Yazıları

Şehir, Yönetimin Konusu Değil Yönetenin Ta Kendisidir

Aday Seçilen

Murat - Mürted - Mir'at

Para Nedir?

Siz Yazmış Olun

Niye Bu Hale Düştük?