Türkiye Fakirleşirken, 26.763 Kişi Daha Milyoner Olmuş. Vay Canına!

Kısaca BDDK diye bilinen Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun verilerine göre, Türkiye içinde ve dışında yaşayan milyonerlerimizin toplam sayısı eylül sonu itibarıyla 206 bin 889 rakamına ulaşmış. Geçen sene sonunda 180 bin 126 olan milyoner sayısı, 9 ayda 26.763 kişi artmış.

İslam Gemici - Serbest Gazeteci (Freelance Journalist)

Milyonerlerin bankalardaki toplam mevduatı da, eylül ayı sonu itibarıyla 1 trilyon 255 milyar 273 milyon liraya ulaşmış. Böylece milyoner başına düşen ortalama mevduat rakamı da 6 milyon 67 bin lira olmuş. Ne diyelim, hayırlı olsun.

Bu kadar milyonerimiz ve milyarderimiz varken, memleketin iktisadî vaziyeti nedir diye soracak olursanız, parası olanlar rahat, parasızlar ise kredi ve borç batağında çırpınıp duruyorlar. Cumhurbaşkanımız ve para musluğunun başındaki damadının söylediklerine göreyse, ülkemizde ekonomik olarak herkes rahat ancak ay sonunda gelen elektrik, su, doğalgaz, internet ve telefon faturalarını ödeyemeyen vatandaşların bu iki önemli şahsa ettikleri sitemler ayyuka çıkıyor fakat duyan var mı? Yok. Çünkü Erdoğan ailesinin tuzu kuru... Erdoğan ailesi ve avanesi para içinde yüzüyorlar.

Şu YENİ milyonerlerin isimleri açıklansa da, hangileri Erdoğan ailesinin pervanelerinden imiş bir öğrensek, ne güzel olur. Bir kişi, birkaç yıl içerisinde nasıl milyoner oluyor, hangi sihirli değnek bu şahısların neresine değiyor, bunun sırrını izah edenlere Türk Milleti olarak minnettar kalacağız.

Video Haberler

Oylum Tolga'nın baba olacağını öğreniyor - Aldatmak 63 Bölüm

Oylum, Tolga'nın baba olacağını öğreniyor - Aldatmak 63. Bölüm

Tolga ve Selin ile yüzleşti - Aldatmak 63 Bölüm

Tolga ve Selin ile yüzleşti - Aldatmak 63. Bölüm