Abdürrahim'in Yalancılığı Belgelendi

Sürekli olarak yalan beyanat veren, ağlayıp sızlayarak Futbol Federasyonu'nu tesir altına alan, tehditler savurup, şantaj yapan Abdürrahim Albayrak bu defa yakalandı. Bakalım bu defa nasıl kurtulacak? Koskoca Bakan Berat Albayrak'ı yalan söylemekle itham edebilecek cesareti bulacak mı?

İslam Gemici - Serbest Gazeteci (Freelance Journalist)

TRT'nin Spor kanalında "Bakan Berat Albayrak ile görüştüm ve Türk futboluna önemli katkılar yapılacağını söyledi" diye başlayıp, futbol kulüplerine pek çok kolaylıklar sağlanacağını söyleyen Gassaray yöneticisi Abdürrahim Albayrak'ın yalan konuştuğu ortaya çıktı. İnanmıyorsanız okuyun: https://www.fanatik.com.tr/abdurrahim-albayrak-taca-cikti-2065046

Hazine ve Maliye Bakanlığı Basın Müşaviri Mehmet Ali Berber, kişisel twitter hesabından yaptığı açıklamada "Abdürrahim Albayrak'ın kulüplerin borçlarının yapılandırmasıyla ilgili yaptığı açıklamaların doğru olmadığını" ilan etti.

Abdürrahim bey, "Cumhurbaşkanının damadı olan Maliye Bakanı Berat Albayrak ile görüştüğünü, ay başında banka düzenlemeleriyle Türk futbolunun rahat bir nefes alacağını" TRT'deki programda ifade etmiş ve "kendisinin de bankalardan hiç çıkmadığını" da pekiştirmek için üstüne kondurmuştu.

Lafa geldi mi "Rizeliliği kimseye bırakmayan, kendisinden başka herkesin yalan konuştuğunu iddia eden, ağlayıp sızlamakta çocukları bile geride bırakan" Abdürrahim Albayrak bu defa tek ayak üstünde yakalandı. Bakalım kendisine maç sonunda "hakem, sizce maçı nasıl yönetti?" diye sorulduğunda "ben herkesten daha fazla Rizeliyim. Hakem de maçı gayet güzel yönetti" diyecek kadar kendini kaybeden Abdürrahim bey, bu defa ne söyleyecek? Sıkıysa koskoca Rizeli Cumhurbaşkanının, Trabzonlu Bakan damadını yalancılıkla itham etsin. Halep oradaysa biz buradayız. Bekleyip göreceğiz.

Video Haberler

Aldatmak 64 Bölüm Fragman quot Sezai benden her şeyi saklamış

Aldatmak 64. Bölüm Fragman | "Sezai benden her şeyi saklamış"

İpek Serra'yı merdivenlerden itti - Aldatmak 63 Bölüm

İpek, Serra'yı merdivenlerden itti! - Aldatmak 63. Bölüm

Oylum Tolga'nın baba olacağını öğreniyor - Aldatmak 63 Bölüm

Oylum, Tolga'nın baba olacağını öğreniyor - Aldatmak 63. Bölüm