“Evlilik dışı hayat biçimi” eleştirisi yapan Erdoğan’a “Demet Akalın” yanıtı

“Evlilik dışı hayat biçimi medya aracılığıyla meşrulaştırılmaya daha da vahimi özendirilmeye çalışılıyor” diyen Erdoğan’a sosyal medyadan “Demet Akalın'ın yaşadığı evlilik dışı hayat” hatırlatması yapıldı. Çünkü geçen günlerde Demet Akalın ile sevgilisi Okan Kurt Saray'a gitmiş ve Tayyip Erdoğan ile görüşmüşlerdi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Beştepe’de Engelli Memur Atama Töreni’nde yaptığı konuşmada “evlilik dışı hayat biçimi” diyerek eleştiride bulunmuştu. Fakat...

Evlenme yaşının yükselmesinden şikâyetçi olan Erdoğan’ın “Genç yaşta maalesef evlenmiyorlar. Çoğu 30'u aşkın evleniyor ya da evde kalıyor. Böyle bir şey olabilir mi ya!” tepkisi gündem oldu. Erdoğan konuşmasında şöyle demişti:

“Hiç evlenmeyenlerin sayısı da artıyor. Evlilik dışı hayat biçimi medya aracılığıyla meşrulaştırılmaya daha da vahimi özendirilmeye çalışılıyor. Televizyonların çoğu bunun kampanyasını yapıyor. Aile kurumlarını kökünden kurutmaya amaçlayan sembollerin önü bilinçli bir şekilde açılırken aile kurumuna sahip çıkan davranışlar küçümseniyor. Bu büyük tehlikeye hep birlikte karşı koymalıyız.”

SOSYAL MEDYADAN TEPKİLER

Erdoğan’ın açıklamalarına sosyal medyadan büyük tepki geldi.

“Evlilik dışı hayat biçimi medya aracılığıyla meşrulaştırılmaya daha da vahimi özendirilmeye çalışılıyor” diyen Erdoğan’a sosyal medyadan “Demet Akalın” hatırlatması yapıldı.

 Müflis işadamı Okan Kurt, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında ne arıyor?

Sosyal medyada Erdoğan’ın Saray’da Demet Akalın ve birlikte yaşadığı eski kocası Okan Kurt’u ağırlaması işaret edilip “Bunlar evlilik dışı ilişkiyi özendiriyor, diyen kişinin daha geçenlerde kocasını icra borçlarından dolayı boşayan ve birlikte yaşamaya devam eden Demet Akalın'ı Saray’da ağırlaması çelişki değil mi?” sorusu yöneltildi.  

İşte mesajlardan bazıları:

Haberin ayrıntıları ve devamı aşağıdaki linkte:


Gündem Haberleri

Okan Buruk'tan Fenerbahçe'ye dostluk mesajı

YSK'den ‘iftar’ kararı

Meral Akşener'den İmamoğlu ve Yavaş'a sert sözler: Hain ve zorba

Türksat 6A ne zaman uzaya fırlatılacak?

Bolu'da eski çöp döküm sahasındaki atıklar kirliliğe neden oldu

CHP’nin belediye başkanı adayı AKP’ye geçti

Video Haberler

Kardeşlerin Arasını Ne Açtı Bizimkiler 22 Bölüm

Kardeşlerin Arasını Ne Açtı? | Bizimkiler 22. Bölüm

Görmedikleri kadını paylaşamadılar shorts esraerol

Görmedikleri kadını paylaşamadılar! #shorts #esraerol

Hapishane Müdürü The Warden şimdi tabii'de

Hapishane Müdürü (The Warden) şimdi #tabii'de.

Yerel Seçim 2024 31 Mart Pazar 16 00'da atv'de

Yerel Seçim 2024 | 31 Mart Pazar 16.00'da atv'de!