"Kadın Savaşları" Devam Ediyor

Televizyon seyircisi kadınları (hanımlara nispetle erkekleri de) ekran karşısına bağlayan bir dizi var: HBO yapımı "Big Little Lies" yani Türkçesi "Büyük Küçük Yalanlar". Başrolde Nicole Kidman var. Aynı dizinin çakması da ülkemizde "Ufak Tefek Cinayetler" ile yine kadınların büyük bölümünü esir almış durumda...

Avustralyalı yazar Liane Moriary’nin aynı adlı çok satan romanından uyarlanan dizinin ilk sezonunun başrollerinde Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Laura Dern, Adam Scott, Alexander Skarsgård, James Tupper, Zoë Kravitz ve The Musketeers'in (Üç Silahşörler) Aramis’i Santiago Cabrera da oynadılar. Eh sadece bu kadro bile seyircileri ekran başına çekmeye yeterdi ve öyle de oldu. Şimdi bu kadroya bir de Oscar'lı ünlü oyuncu Meryl Streep eklendi.

Gerçi Ufak Tefek Cinayetler dizisi, hem Grow Up'a hem Pretty Little Liars'a hem de Big Little Lies'a benzetiliyor. Dizinin senaristi bu durumu inkâr etse de ne seyircilerin ne de sektörün profesyonellerinin buna inanası pek gelmiyor.

Senarist Meriç Acemi "diziyi önce ileri, sonra geriye sarmak, son zamanların popüler dizi kurgu mantığı oldu. Flash forward Türkçesi ileriye sarmak. Dünyadaki trend bu... Kurgu matematiği, hikâyeler benziyor. Mesela 2014 Amerikan Showtime kanalı dizisi böyle" dediği için, kendisine inanmak mecburiyetindeyiz.



Big Little Lies’dan Yeni Görseller

HBO şirketinin Emmy ve Golden Globe ödüllerine lâyık görülen dizisi "Big Little Lies" Haziran ayında ekranlara geliyor.

2. sezonu beklenen dizi, bir cinayet soruşturmasına karışan ve hayatlarında çeşitli problemler yaşayan üç kadının öyküsünü konu alıyordu. Liane Moriarty'nin romanından televizyona uyarlanan “Big Little Lies” aslında tek sezon olarak planlamış olsa da, gördüğü büyük ilgiden dolayı şimdi büyüyen kadrosuyla ekranda olacak.

Meryl Streep

İkinci sezonla birlikte diziye Nicole Kidman'ın canlandırdığı Celeste’in kayınvalidesi Mary Louise Wright karakteriyle Meryl Streep de dâhil oluyor. Dizi setinden gelen yeni fotoğraflarda da usta oyuncu Meryl Streep yer alıyor.

İlk sezonu Jean-Marc Vallée tarafından yönetilmiş olan dizinin 2. sezonunda yönetmen koltuğunda "Fish Tank" ve "American Honey" filmleri ile tanınan Andrea Arnold var.

Merakla beklenen dizi, 2. sezonu ile 9 Haziran tarihinde HBO ekranlarındaki yerini alacak. Takipçilerine duyurulur.

Video Haberler

İntikam Almadan Durmak Yok Hür 10 Bölüm

İntikam Almadan Durmak Yok! | Hür 10. Bölüm

Aldatmak 64 Bölüm Fragman quot Sezai benden her şeyi saklamış

Aldatmak 64. Bölüm Fragman | "Sezai benden her şeyi saklamış"