Rusya ve Esed rejiminin sivillerle savaşta yeni silahı: Çelik bilye bombaları

Tayyip Erdoğan'ın yakın dostu Putin ve onun dostu Beşşar, Suriyeli mazlumların tepesine çelik bilye ve çivi bombası yağdırıyorlar: Rusya ve Esed rejimi tarafından sivil yerleşimlere atılan bombalarda çelik bilyelerin kullanıldığı ortaya çıktı. Uyu Tayyip Erdoğan uyu, uyu da büyü...

Rusya ve Esed rejimi tarafından sivil yerleşimlere atılan bombalarda çelik bilyelerin kullanıldığı ortaya çıktı.

Mahallî kaynaklardan edinilen bilgilere göre, Rusya ve desteklediği Esed rejimi güçleri tarafından İdlib'in güneyindeki sivillerin yaşama alanlarına düzenlenen hava bombardımanlarında çelik bilyelerin de kullanıldığı ortaya çıktı.

Bölgedeki sivil savunma ekiplerince yapılan açıklamada sivil yerleşimlere atılan bombalarda, tahrip gücünü artırmak ve ölü yaralı sayısının daha fazla olmasını sağlamak amacıyla çelik bilyeler kullanılıyor.

Bu tipte bombaların son dönemde sivil yerleşimlere yönelik sıkça kullanıldığını ifade eden sivil savunma yetkilileri, saldırılar sonucu oldukça güçlü şarapnel etkisi bulunduğu belirtilen çelik bilyelerin görüntülerini yayınladı.



Daha önce de 'çivi bombası' kullanılmıştı: https://www.mepanews.com/esed-rejimi-daha-cok-sivil-oldurmek-icin-bombalarin-icine-civi-koyuyor-28631h.htm

alemihaber.com editörünün notu: Lafa geldi mi "Suriyeli kardeşlerimizzzz, onlar bizimmm canımız, onlar muhaciiir biz de ensarızzzz" diyen Türkiye'nin gözüküllü cumhurbaşkanı, çok "sevgili" dostu Putin'in neler yaptığını görmüyor. Tıpkı "sevgili" dostu Ci Ping'in Doğu Türkistanlı Müslüman Uygurlar'a yaptıkları karşısında "kör ve sağır" rolünü oynadığı gibi... Tayyip Erdoğan utanmadan bir de "mazlum dostu" rolüne bürünmüyor mu, güler misin ağlar mısın?


Gündem Haberleri

Dünya Bankası'ndan Türkiye'ye bir kredi daha

Bayraktar TB3 SİHA test uçuşlarına hız kesmeden devam ediyor

İzmir’de suya yüzde 25 indirim

Anayasa Mahkemesi'nde görev değişikliği: Zühtü Arslan görevini devretti

Alaçatı'da renkli festival korteji!

Paycell’den yerli ödeme yöntemi TROY kart

Adım adım geliyor! Bayraktar TB3'ten yeni başarı