Çocukların fotoğrafa secde ettirilmesine soruşturma

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, 10 Kasım'da anma töreni adı altında çocukların Mustafa Kemal'in fotoğrafı önünde secde ettirildiği etkinlikle ilgili inceleme / soruşturma başlattı. Eh, Tayyip'in Milli Eğitimi'nin yetiştirdiği öğretmenlerden de bu beklenirdi zaten. Aslanım Tayyip, devam et. Yakında bütün halkı meydanlara toplayıp, heykellerin önünde de secde ettirirsin. Bizim Kuzey Kore'den ne eksiğimiz var değil mi Tayyip Erdoğan?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Mustafa Kemal’in ölümünün 81. yılı anma etkinlikleri kapsamında, bir okulda gerçekleştirilen programın sosyal medya üzerinden kamuoyuna yansıyan görüntüleriyle ilgili yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, “Programın anlamından uzaklaştırarak, pedagojik açıdan kabul edilemez bir algıya sebebiyet veren söz konusu etkinlikle ilgili inceleme / soruşturma başlatılmıştır” ifadeleri kullanıldı.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Bir okulun 10 Kasım etkinliklerinde çekilen söz konusu görüntülerde küçücük çocuklar Mustafa Kemal’in posteri önünde secde ettirildiği görülmüştü. Skandal görüntüler sosyal medyada yayınlanınca tüm kesimlerden büyük tepki çekti.


Video Haberler

İntikam Almadan Durmak Yok Hür 10 Bölüm

İntikam Almadan Durmak Yok! | Hür 10. Bölüm

Aldatmak 64 Bölüm Fragman quot Sezai benden her şeyi saklamış

Aldatmak 64. Bölüm Fragman | "Sezai benden her şeyi saklamış"