Kısır, kavuz, çorak yazılarla yozlaştırmaca.

Kime, neyi, niçin önerdiği belirsiz adamlar ve onların yazılarını yayımlayarak zihinlerin keçeleştirilmesine yol açanlar var ya; bunlar meydan ezerken terörist, yağmacı, düşman tehlikesi hiç mesabesindedir.

Abdülaziz Kıranşal'ın yazılarını önüme çıkarıyor Saadet Partisi'nin İstanbul Başkanı Abdullah Sevim. Yüzbinlerce üniversite öğrencisi gencin evlenmesine, hane açmasına ve o kadar gencin iş yapma enerjilerine yol, yöntem, hamle potaları kurulmasına yarayabilecek büyüklükte olmasına rağmen; senelerce sadece o öğrencilere yönelik harcadıkları barınma yurdu binaları yatırım meblağları, aslında şehir rantına ortakçılık demek değil midir?

Sevim tarafından whatsapp yoluyla beğenilere tevzi edilen son yazısında Kıranşal özetle diyor ki; evlenenlerin boşanmalarının önünü alın. Kime diyor? Üniversite öğrencisi çocuklarını evlendirebilecek güçte oldukları halde evlendirmeyenlere mi diyor belli değil.

Evli çocuklarınızın geçim etmelerini sağlayın diyor Kıranşal, ayrıca; neredeyse 30 yaşına kadar meslek sahibi olamayarak ya cinselliklerini yahut evliliklerini tehir etmeye iteklenmiş gençlerin şahit olmadıkları hangi görgüyle geçim etmelerinin sağlanacağını bekliyor belli değil. Bu manzarada ahlak ve maneviyat edebiyatı yayıncılığı ve politikasının memlekete, ümmete ancak zararı olur. Sadece zihinleri keçeleştirir zira. Bakınız isterseniz: https://www.milligazete.com.tr/makale/1761217/abdulaziz-kiransal/basimiza-gokten-tas-yerine-bosanma-davalari-yagiyor

alemihaberAnaliz - Tahsin Yılmaz

Gündem Haberleri

TMO’dan fındık satış kararı! İşte fiyatları...

20 ton hamsiye el konuldu! Bakanlık duyurdu

İlk kiraz hasat edildi! Beklenen fiyat açıklandı

Bakan Bayraktar açıkladı! Yenilebilir enerjide rekor üretim

Analiz | İran'ın saldırısı Netanyahu'ya can simidi oldu

Son dakika... Kabine toplantısı başladı!