Bütün Şerefsizler Biraraya Gelip, Türkiye'yi Tehdit Ettiler

Avrupa Birliği (AB) üyesi 28 ülke tarafından yayınlanan yazılı açıklamada, Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyinde yürüttüğü operasyona son verilmesi çağrısında bulunuldu. Onlar istedi diye savaştan vaz mı geçeceğiz? Meşhur atasözü: İt ürür, kervan yürür.

Avrupa Birliği ülkeleri, Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyinde sığınmacılar için güvenli bölge oluşturma planlarını reddederek, bununla ilgili bir maddi yardımda bulunmayacaklarını vurguladı. Avrupa Birliği (AB) üyesi 28 ülke tarafından yayınlanan yazılı açıklamada, Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyinde yürüttüğü operasyona son verilmesi çağrısında bulunuldu.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "AB Türkiye'ye tek taraflı askeri operasyonunu sonlandırması çağrısında bulunmaktadır. Suriye'nin kuzeyinde Türkiye'nin tasarladığı sözde güvenli bölgenin sığınmacıların dönüşü için gerekli uluslararası kriterleri karşılaması ihtimal dahilinde değildir. AB, yerel nüfusun haklarının gözardı edildiği bölgelerde istikrarın ya da kalkınmanın sağlanması için yardım sağlamayacaktır."

Alemihaber.com editörünün notu: Türkleri, kendilerine köle zanneden Avrupalı şerefsizler istedikleri kadar bağırıp çağırıp kudurabilirler. Kapılarında köpek olmuş olan kansız pkk'lı kürtler de havlayabilirler. Bu defa hepsi yerin dibine sokulacak.


Avrupa Haberleri

İngiltere ilaç bulamıyor

Almanya'da Rusya adına casusluk iddiasıyla iki kişi tutuklandı

AB'den İran'a yönelik yaptırımları genişletme kararı

AB'den Türkiye'ye ilişkileri iyileştirme mesajı

Anket: Almanya'da hastane personeline şiddet artıyor

İngiliz jetlerinin İran'a ait İHA'ları düşürdüğü doğrulandı

Solingen'deki yangının zanlısı yakalandı

Video Haberler

Çino Çatal'ın oğlu - Ateş Kuşları 51 Bölüm

Çino, Çatal'ın oğlu! - Ateş Kuşları 51. Bölüm

Sare ve Zıpkın nişanlandı - Ateş Kuşları 51 Bölüm

Sare ve Zıpkın nişanlandı! - Ateş Kuşları 51. Bölüm

Akıl kaçırtan Barbar şakası

Akıl kaçırtan Barbar şakası