Katil Esad Canilikte Sınır Tanımıyor

Beşşar Esad rejiminin İdlib'deki sivil yerleşimlere 8 gün aradan sonra düzenlediği saldırılarda 1 sivil öldü, 3 sivil yaralandı. Havan ve roket gibi karadan karaya atış yapan silahlarla düzenlenen saldırılarda okul ve cami de hedef alındı. Şaşırdık mı, hayır!

Cephe hatlarını ara ara vurmaya devam eden rejim, sabah saatlerinden bu yana İdlib'in Kefrenbil ilçesi ile Cercenaz beldesi, Tuh, Deyr Şarki, Tel Mennis, Marşimarin, Maarethırme ve Şeyh Mustafa köylerine yoğun atışlar gerçekleştirdi.

İdlib Sivil Savunma (Beyaz Baretliler) yetkililerinden alınan bilgiye göre, Kefrenbil ilçesinde okul ve cami hedef alındı. Saldırılarda bir sivil hayatını kaybetti, 3 sivil yaralandı.

Editörün notu: Herşey için millete ileri geri konuşan, asarım keserim diye racon koyan sevgili cumhurbaşkanımız ise, Türkiye ve Rusya arasında 17 Eylül 2018'de imzalanan mutabakattan bu yana İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde 945 bin 992 sivil yerinden edilmesine ve aynı müddet içinde Suriye rejimi ve Rusya'nın saldırılarında 219'u kadın, 341'i çocuk, bin 282 sivil ölmesine rağmen "gık" bile diyemiyor. Tayyip Erdoğan'dan Rusya'ya da "heyt be" diye posta koymasını bekliyoruz ama sayın cumhurbaşkanımız yine kolayı seçer ve yakında yine hudut kapılarını açıp 200 bin Suriyeliyi içeri alır.


Dünya Haberleri

Belçika hükümetinden Filistin hamlesi

ABD'de bir Gazze istifası daha

Moskova saldırısıyla ilgili flaş iddia: ABD, Rusya'yı uyarmış

ABD, Rusya’yı terör saldırısı konusunda uyarmış

Güney Afrika’da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü

Güney Afrika’da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü

Güney Afrika’da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü

Güney Afrika'da yolcu otobüsü faciası: 45 ölü

Video Haberler

Tolga ve Selin ile yüzleşti - Aldatmak 63 Bölüm

Tolga ve Selin ile yüzleşti - Aldatmak 63. Bölüm

Dündar ait olduğu yere döndü - Aldatmak 63 Bölüm

Dündar ait olduğu yere döndü - Aldatmak 63. Bölüm