DEAŞ (IŞİD) Liderinin Öldürüldüğüne Gerçekten İnanıyor Musunuz?

Hani bundan 50 - 60 yıl önce yaşayan insanlar olsaydık, Donald 'duck' Trump'ın "Bağdadi öldürüldü" açıklamasına inanırdık. Aynı tiyatroyu Usame bin Ladin için de oynamışlardı. Amerikalılar sanki çocuk kandırıyorlar.

İslam Gemici - Serbest Gazeteci (Freelance Journalist)

Pazar günümüzü renklendiren haber sabah saatlerinde geldi: ABD Başkanı Trump "DEAŞ lideri Bağdadi ölü ele geçirildi" açıklaması yaptı. Bakınızhttps://www.bloomberght.com/abd-baskani-trump-deas-lideri-bagdadi-olu-ele-gecirildi-2236506

Haberi daha duyduğum anda güldüm. Hollywood filmlerini aratmayacak bir senaryo ve ardından emlak pazarlamacısı Trump'ın kargaları bile güldürecek beyanatı: IŞİD lideri Suriye'de öldürüldü.

Zaten öyle bir örgüt var mıydı ki, bir de lideri olsun. Tıpkı Amerikan güdümündeki El-Kaide diye kim oldukları meçhul bir sürü silahlı hayvanın biraraya getirilip de dünya kamuoyuna "terör örgütü" diye yutturulmaya çalışılan (Batı kamuoyu ise bu zokayı köküne kadar yutmuştu) güruh gibi, IŞİD diye yine aynı oyunun oynandığı bir tiyatro yıllardır sergileniyordu. Bu iki it sürüsünün bir benzeri de Afrika'da Boko Haram ismiyle masum insanlara eziyet ediyor. Paralı canavarlardan teşkil edilen ve CIA - MI5 - MOSSAD'ın çeşitli birimleri tarafından idare edilen bu acayip terör teşkilatının güya liderinin öldürülmesiyle 'duck' Trump önümüzdeki ABD başkanlık seçimini garantiye almak istiyor.

Herşey o kadar sallapati hazırlanmış ki, Rusya'dan hemen bir meydan okuma geldi: "Öldüğüne dair delil istiyoruz." Bakınızhttps://tr.sputniknews.com/rusya/201910271040485023-rusyadan-abdye-bagdadinin-oldugune-dair-dogrudan-delil-goster-cagrisi/

Hani arkadaşlar arasında şöyle bir espri vardır ya: "İnanılacak bir yalan söyle" diye... Usame de güya öldürülmüş ve cesedi de okyanusa atılmış. Bağdadi'nin cesedi de Usame abisinin yanına "okyanusa" mı gönderilmiş acaba?

Pazar neş'esi olarak böyle bir haber duyurulur da bizim sevgili Reis'imiz boş durur mu? O da hemen bir beyanat verecek ki, Kuzey Suriye'deki hezimeti unuttursun: "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye geçmişte olduğu gibi teröre karşı mücadelesini sürdürecektir. Bağdadi'nin öldürülmesi terörle mücadelede dönüm noktası" dedi. Bakınızhttps://www.trthaber.com/haber/gundem/cumhurbaskani-erdogan-bagdadinin-oldurulmesi-terorle-mucadelede-donum-noktasi-437803.html

İstihbarat ve politika savaşlarını anlatan pek çok film seyretmemiş ve roman okumamış olmasaydık, belki bu tiyatro oyununa yine inanabilirdik ama artık geçmiş olsun. O günler çok geride kaldı.

Ne Usame'nin ne de Bağdadi'nin öldürüldüğüne inanmıyoruz. Hem öldürülmüş olsalar bile ne yazar ki, sonuçta ikisi de ABD/İsrail tarafından idare edilen kuklalardı. Şayet hakikaten öldürülmüşlerse bile, CIA/MOSSAD ikilisi, işleri bitince kuklaların ipini çekmişlerdir. Nokta.

Dünya Haberleri

Rus savaş uçağı denize düştü

50 Cent'e tecavüz ve saldırı suçlaması: Eski sevgilisi konuştu!

Rusya: Ukrayna’nın barış planı anlamsız

Finlandiya'dan ABD açıklaması: Egemenliğimizi kısıtlayacak

Rusya motorin ihracatını yasaklamayı planlamıyor

Hristiyan din adamlarından İsrail çağrısı

Video Haberler

İntikam Almadan Durmak Yok Hür 10 Bölüm

İntikam Almadan Durmak Yok! | Hür 10. Bölüm