Hainlikte Sınır Tanımayanlar İyice Kudurdular

Güney sınırlarımızda yuvalanan teröristlere karşı başlatılan Barış Pınarı Harekatı ile Fırat’ın doğusunda ki terör koridoruna vurulacak ölümcül darbe terör yandaşlarını tedirgin etti.

Terör örgütü yandaşları hainler, sosyal medya üzerinden algı oyunu ve dezenformasyona başladı. Esad rejiminin geçtiğimiz yıllarda yaptığı saldırıların fotoğraflarını paylaşarak “Türk ordusu çocukları vuruyor” yalanına sarılan alçakların tezgâhı ortaya çıkan fotoğraflarla deşifre oldu.

Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekâtları ile güney sınırlarımızda kurulması planlanan terör koridoruna hançer saplayan Türkiye, Erdoğan'ın verdiği emir ile Barış Pınarı Harekâtı'nı başlatarak terör koridoruna ölümcül darbeyi vurmak için harekete geçti. Terör örgütlerine bomba yağdıran Mehmetçik terör yandaşları hain kürtleri de tedirgin etti. Mesela Ahmet Türk'ün torunu heja Türk...

TERÖR YANDAŞLARI HAİNLER YALANA SARILDI

Terör örgütü yandaşları sosyal medya üzerinden algı oyunu ve dezenformasyona başladı. Esed rejiminin geçtiğimiz yıllarda yaptığı saldırıların fotoğraflarını paylaşarak "Türk ordusu çocukları vuruyor" yalanına sarılan alçakların tezgâhı ortaya çıkan fotoğraflarla âşikâr oldu.

Terör örgütü yanlısı HDP/PKK'lıların sosyal medya üzerinden attığı tweetler ve belirli etiketler oluşturarak yaydıkları yalan haberlerle destekçi toplamaya çalıştığı da görüldü.

Not: Haberin devamını ve yalanların fotoğraflarını aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz.


Gündem Haberleri

Yapay zeka tehdit saçıyor! Bir telefon kadar yakınımızda bulunuyor

Hollywood efsanesini görenler tanıyamadı

İstanbul'da sabah saatlerinde trafik yoğunluğu: Yüzde 70'lere dayandı!

Halay çekme sırasında bıçaklı kavga: 4 yaralı

Mardin’de bıçaklı kavga: 4 yaralı

İstanbul merkezli 2 ilde terör operasyonu: 8 gözaltı

Video Haberler

Ömer Atmaca Pusu Kurdu Teşkilat 103 Bölüm

Ömer Atmaca Pusu Kurdu! | Teşkilat 103. Bölüm

Komşuda saklanan annelerine kavuştular esraerol shorts

Komşuda saklanan annelerine kavuştular! #esraerol #shorts

Oyun başlasın mı

Oyun başlasın mı?