Bütün Şerefsizler Biraraya Gelip, Türkiye'yi Tehdit Ettiler

Avrupa Birliği (AB) üyesi 28 ülke tarafından yayınlanan yazılı açıklamada, Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyinde yürüttüğü operasyona son verilmesi çağrısında bulunuldu. Onlar istedi diye savaştan vaz mı geçeceğiz? Meşhur atasözü: İt ürür, kervan yürür.

Avrupa Birliği ülkeleri, Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyinde sığınmacılar için güvenli bölge oluşturma planlarını reddederek, bununla ilgili bir maddi yardımda bulunmayacaklarını vurguladı. Avrupa Birliği (AB) üyesi 28 ülke tarafından yayınlanan yazılı açıklamada, Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyinde yürüttüğü operasyona son verilmesi çağrısında bulunuldu.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "AB Türkiye'ye tek taraflı askeri operasyonunu sonlandırması çağrısında bulunmaktadır. Suriye'nin kuzeyinde Türkiye'nin tasarladığı sözde güvenli bölgenin sığınmacıların dönüşü için gerekli uluslararası kriterleri karşılaması ihtimal dahilinde değildir. AB, yerel nüfusun haklarının gözardı edildiği bölgelerde istikrarın ya da kalkınmanın sağlanması için yardım sağlamayacaktır."

Alemihaber.com editörünün notu: Türkleri, kendilerine köle zanneden Avrupalı şerefsizler istedikleri kadar bağırıp çağırıp kudurabilirler. Kapılarında köpek olmuş olan kansız pkk'lı kürtler de havlayabilirler. Bu defa hepsi yerin dibine sokulacak.


Avrupa Haberleri

Malmö'de Eurovision için İsrail önlemi

2. Solingen faciası: 31 yıl önceki gibi kundaklamışlar

Alman hükümeti Türk Başkonsolosluğuna taşlı saldırıyı kınadı

Almanya Ekonomi Bakanı Habeck'ten güçlü savunma sanayii vurgusu

Almanya Ekonomi Bakanı Habeck'ten güçlü savunma sanayii vurgusu

Solingen'deki yangında kundaklama şüphesi güçlendi

Almanyalı Müslümanlardan Scholz'a Gazze çağrısı

Almanya'daki Türk Başkonsolosluğuna taşlı saldırı

Solingen faciasını hatırlattı

Video Haberler

Yılan enerjisi

Yılan enerjisi.

Zifiri karanlıkta dahi görürüm gözlerini - Kuruluş Osman 154 Bölüm

Zifiri karanlıkta dahi görürüm gözlerini - Kuruluş Osman 154. Bölüm