Şimdi İstanbul’da ev almanın tam zamanı!

Almanya’da yaşayan ve İstanbul’daki gayrimenkul firmalarına danışmanlık hizmeti sunan Ahmet Temeltaş, Türkiye’de konut yatırımı yapmak isteyen Avrupalı Türkler için şu an en cazip dönem olduğunu söyledi.

12 yıldır İstanbul’daki gayrimenkul firmalarına danışmanlık hizmeti veren Ahmet Temeltaş, Avrupa’da yaşayan Türklerin sıklıkla ‘güvenilir’, ‘hemen tapu’ ve ‘hemen teslim’ gibi projeleri tercih ettiğini söyleyerek, “İstanbul’da şu an gayrimenkul yatırımı için büyük fırsatlar var” diye konuştu.

Hürriyet'te yer alan habere göre, kur etkisi ile yüzde 30, yüzde 40 daha uygun fiyata ev sahibi olunabileceğini anlatan Temeltaş, fiyatlarda artış yaşanabileceği konusunda uyarı da bulundu. Temeltaş, “İstanbul her zaman Türklerin gözdesi oldu. Özellikle yeni jenerasyon Türkiye’de yatırım için daha çok İstanbul’u tercih ediyor. Son 1 yılda kurdaki artış nedeniyle maliyetler çok arttı. Ancak bu, henüz satış fiyatlarına yansımadı. Son 1 yılda yeni başlayan proje sayısı da çok az. Eldeki stoklar bazı bölgelerde erimeye başladı. Bu yüzden şu an özellikle İstanbul’dan gayrimenkul almak için çok doğru zaman. Stoklar eridikçe fiyatlar da çıkacaktır. Avrupa’da yaşayan bir vatandaşımız geçen yıl 100 bin Euro olan bir evi, bu yıl...

Haberin devamını aşağıdaki linke tıklayarak okuyabilirsiniz.


Ekonomi Haberleri

Emeklilere trenlerde indirim! Bakan Uraloğlu açıkladı

Bakan Işıkhan: İstihdam son 22 yılın zirvesinde

Goldman Sachs’tan 'Türk Lirası' tahmini

Bakan Işıkhan: İstihdam son 22 yılın zirvesinde

Bakan Işıkhan: 31 Mart akşamı yeni bir döneme başlayacağız

EPDK: Konutlarda gaz tüketimi yüzde 16,14 arttı

Video Haberler

İntikam Almadan Durmak Yok Hür 10 Bölüm

İntikam Almadan Durmak Yok! | Hür 10. Bölüm

Aldatmak 64 Bölüm Fragman quot Sezai benden her şeyi saklamış

Aldatmak 64. Bölüm Fragman | "Sezai benden her şeyi saklamış"