Erdoğan, bir zamanlar yerden yere vurduğu Aydın Doğan'ı nasıl övdü?

Tayyip Erdoğan, medya patronluğu döneminde çok ağır ifadelerle tepki gösterdiği Aydın Doğan için yaptığı övgü dolu konuşmasında, "Yaptığı hizmetlerden dolayı ülkem ve milletim adına teşekkür ediyorum" dedi. Halbuki aynı Tayyip Erdoğan, mesela 2017 yılının 28 Şubat günü Aydın Doğan'ı "bedelini ağır ödeyeceksin" diye tehdit etmişti.

İslam Gemici - Serbest Gazeteci (Freelance Journalist)

www.patronlardunyasi.com sitesindeki haberi ve ayrıntılarını görünce, neredeyse aklımı yitirecektim. Birbirlerine açıktan kılıç sallayan, tetikçileri vasıtasıyla yıllarca kavga etmiş olan Tayyip Erdoğan ile Aydın Doğan, "öküz öldükten" ve "Doğan Medyası Demirören'e satıldıktan" sonra çok rahatlamış olacaklar ki, şimdi Doğan Holding'in 60. kuruluş yıldönümünde Doğan grubuna ait Hilton Bosphorus İstanbul'da biraraya gelmişler ve mutluluktan neredeyse oynayacaklarmış. Fotoğraflardaki yüzlere bakar mısınız?

Haberin ayrıntıları şöyle:

19.00'da kokteylle başlayan program, 20.00'de yemekle devam etti. Programa saat 20.20 sıralarında eşi Emine Erdoğan'la katılan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, Doğan ailesiyle birlikte kameralara poz verdi. Erdoğan davete katılan Berna Yılmaz'a, eşi eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın sağlık durumunu sordu. Sunumunu Jülide Ateş İskeçeli'nin yaptığı gecede Cüneyt Özdemir'in Aydın Doğan'ın hayat hikâyesi paralelinde hazırladığı Doğan Holding belgeselinden 15 dakikalık bölümün gösterimi de yapıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Begüm Doğan Faralyalı, grubun tarihini özetledi, başta kız çocuklarının okutulması olmak üzere grubun sosyal sorumluluk projeleri hakkında bilgi verdi. Faralyalı, konuşmadının sonunda "Sevgili Babacığım, sağolun var olun; bizlere Anadolu insanın azmini, ülke sevgisini tattırdınız" derken, gözyaşlarını tutmakta zorlandı.

Daha sonra kürsüye gelen 83 yaşındaki Aydın Doğan, babasıyla ilgili hatıralarını da aktardığı konuşmasında, hayallerinin hepsinin gerçekleşmediğini, "içinin keşkelerle dolu olduğunu" vurguladı, "Keşke daha fazla yatırım yapsaydım, keşke daha fazla istihdam yaratsaydım" dedi.

Bu geceyle ilgili ayrıntıları şu linkten okuyabilirsiniz ama asıl kavga haberleri aşağıdaki linklerde: http://www.patronlardunyasi.com/haber/Erdogan-bir-zamanlar-yerden-yere-vurdugu-Aydin-Dogan-i-nasil-ovdu/228582

Tayyip Erdoğan, 28 Şubat 2017 tarihinde Aydın Doğan'ı tehdit ediyor: http://www.patronlardunyasi.com/haber/Erdogan-dan-Hurriyet-e-ve-Aydin-Dogan-a-cok-sert-tepki-Bedelini-agir-odeyecektir-/189675

Aydın Doğan 26 Eylül 2015 günü, Kasımpaşalı Erdoğan'a: Ben de Kelkitliyim, demişti: http://www.patronlardunyasi.com/haber/Aydin-Dogan-dan-Kasimpasali-Erdogan-a-Ben-de-Kelkitliyim/172952

Tayyip Erdoğan da 29 Eylül günü Kelkitli Aydın Doğan'a cevap vermişti. Erdoğan, Aydın Doğan'ı Türkiye'yi soyup soğana çevirmekle suçlamıştı: http://www.patronlardunyasi.com/haber/Cumhurbaskani-Erdogan-dan-Aydin-Dogan-a-agir-gonderme/173046

Birbirlerine menfaat çatışması yüzünden senelerce hakaretler eden, açık ve kapalı kapılar ardından tehditler yağdıran bu iki şahıs, şimdiyse ikiyüzlülük kavramının zirve örneklerini gösteriyorlar. Yazıklar olsun! Midem bulanıyor, kusmak istiyorum.


Video Haberler

Aldatmak 64 Bölüm Fragman quot Sezai benden her şeyi saklamış

Aldatmak 64. Bölüm Fragman | "Sezai benden her şeyi saklamış"

İpek Serra'yı merdivenlerden itti - Aldatmak 63 Bölüm

İpek, Serra'yı merdivenlerden itti! - Aldatmak 63. Bölüm

Oylum Tolga'nın baba olacağını öğreniyor - Aldatmak 63 Bölüm

Oylum, Tolga'nın baba olacağını öğreniyor - Aldatmak 63. Bölüm