Hainlikte Sınır Tanımayanlar İyice Kudurdular

Güney sınırlarımızda yuvalanan teröristlere karşı başlatılan Barış Pınarı Harekatı ile Fırat’ın doğusunda ki terör koridoruna vurulacak ölümcül darbe terör yandaşlarını tedirgin etti.

Terör örgütü yandaşları hainler, sosyal medya üzerinden algı oyunu ve dezenformasyona başladı. Esad rejiminin geçtiğimiz yıllarda yaptığı saldırıların fotoğraflarını paylaşarak “Türk ordusu çocukları vuruyor” yalanına sarılan alçakların tezgâhı ortaya çıkan fotoğraflarla deşifre oldu.

Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekâtları ile güney sınırlarımızda kurulması planlanan terör koridoruna hançer saplayan Türkiye, Erdoğan'ın verdiği emir ile Barış Pınarı Harekâtı'nı başlatarak terör koridoruna ölümcül darbeyi vurmak için harekete geçti. Terör örgütlerine bomba yağdıran Mehmetçik terör yandaşları hain kürtleri de tedirgin etti. Mesela Ahmet Türk'ün torunu heja Türk...

TERÖR YANDAŞLARI HAİNLER YALANA SARILDI

Terör örgütü yandaşları sosyal medya üzerinden algı oyunu ve dezenformasyona başladı. Esed rejiminin geçtiğimiz yıllarda yaptığı saldırıların fotoğraflarını paylaşarak "Türk ordusu çocukları vuruyor" yalanına sarılan alçakların tezgâhı ortaya çıkan fotoğraflarla âşikâr oldu.

Terör örgütü yanlısı HDP/PKK'lıların sosyal medya üzerinden attığı tweetler ve belirli etiketler oluşturarak yaydıkları yalan haberlerle destekçi toplamaya çalıştığı da görüldü.

Not: Haberin devamını ve yalanların fotoğraflarını aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz.


Video Haberler

İntikam Almadan Durmak Yok Hür 10 Bölüm

İntikam Almadan Durmak Yok! | Hür 10. Bölüm

Aldatmak 64 Bölüm Fragman quot Sezai benden her şeyi saklamış

Aldatmak 64. Bölüm Fragman | "Sezai benden her şeyi saklamış"