Yükleniyor...

"YouTube Premium" Türkiye kullanıcılarına açıldı

Google geçen yıl Mayıs ayında YouTube Red servisini sonlandırarak YouTube Premium ve YouTube Music olmak üzere iki farklı servis haline getirdi. Yaklaşık 1.5 yıllık bekleyişin ardından YouTube Premium Türkiye‘de kullanıma sunuldu.

Ülkemizde 16,99 TL olarak ücretlendirilen servis üç ay boyunca ücretsiz denenebiliyor. Premium aboneleri YouTube’da reklam görmüyor. Daha da önemlisi arka planda çalma özelliği sadece Premium abonelerine sunuluyor.

Apple Music ve Spotify gibi servislerden sonra sıra YouTube Music servisine geldi. YouTube Music Türkiye için de aktif hale geliyor. Bundan böyle Türkiye pazarında yeni bir alternatif daha sahada.

Mobil cihazınızda, bilgisayarınızda veya televizyonda herhangi bir reklam ile karşılaşmıyorsunuz. YouTube’daki videoları ek bir programa ihtiyaç duymadan indirebiliyorsunuz. Bu sayede çevrimdışı halde videoları izlemeniz mümkün.

Kullanıcıların yıllardır talep ettiği arka planda YouTube özelliği bu abonelik ile sunuluyor. YouTube Premium ile izlediğiniz bir video, başka bir uygulamaya geçiş yaptığınızda arka planda oynatılmaya devam ediliyor.

Google’ın Spotify ve Apple Music gibi servislere rakip olarak çıkardığı YouTube Music ülkemizde kullanıma sunuldu. YouTube ile benzer şekilde üç ay ücretsiz deneme fırsatıyla YouTube Music Premium üyesi olmak mümkün.

Haberin devamını okuyabileceğiniz adresler: https://www.cnnturk.com/bilim-teknoloji/internet/youtube-premium-turkiye-kullanicilarina-acildi


https://www.haberturk.com/youtube-premium-turkiye-de-kullanima-acildi-iste-ozellikleri-ve-fiyati-2505017-teknoloji


https://www.webtekno.com/youtube-premium-turkiye-acildi-iste-fiyati-ve-tum-ozellikleri-h72525.html

 


Teknoloji Haberleri

Xiaomi SU7'nin siparişleri başladı! Tesla'ya rakip olacak...

Apple, katlanabilir iPhone modelini 2027'de piyasaya sürebilir

Xiaomi, 2023 Yılı dönem sonu kârını açıkladı!

Japonya'nın Ay'a iniş yapan aracı SLIM'den yeni görüntü geldi

Video Haberler

Aldatmak 63 Bölüm İlk 10 Dakika

Aldatmak 63. Bölüm | İlk 10 Dakika

Kardeşlerin Arasını Ne Açtı Bizimkiler 22 Bölüm

Kardeşlerin Arasını Ne Açtı? | Bizimkiler 22. Bölüm

Görmedikleri kadını paylaşamadılar shorts esraerol

Görmedikleri kadını paylaşamadılar! #shorts #esraerol

Hapishane Müdürü The Warden şimdi tabii'de

Hapishane Müdürü (The Warden) şimdi #tabii'de.