iOS 10.2 Yalu jailbreak geliyor!

iOS 10.1.1 için Yalu jailbreak yöntemini yayınlayan Luca Todesco, yöntemi iOS 10.2'ye uyarlamaya çalışıyor. Yeni yöntem iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ta çalışmayacak.

İtalyan iPhone hacker Luca Todesco, geçtiğimiz ay iOS 10.1.1 için jailbreak yöntemini yayınlamıştı. Todeco, iOS 10.2 için bir çalışması olmadığını açıklamıştı. Fakat attığı yeni tweet, planının değiştiğini gösteriyor.

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ta çalışmayacak

Luca,  son tweetinde Yalu + Mach_Portal'ı iOS 10.2'de çalıştırmak istediğini belirtiyor. Fakat iOS 10.2'de iPhone 7 ve iPhone 7 Plus için destek olmayacağını söylüyor.
 
Luca Todesco, iOS 10.2 için jailbreakin neden iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'da çalışmayacağına ilişkin herhangi bir açıklama yapmadı. Fakat bunun nedeninin, iOS 10.2 de bulduğu açığın yeni iPhone'larda çalışmaması olduğu biliniyor. Todesco, iOS 10.2 jailbreak ile ilgili olarak iPhone 7 ve iPhone 7 Plus için başka bir açık bulmak için uğraşmak istemiyor.
 
İtalyan geliştiricinin iOS 10.2 jailbreak güncellemesinin bugüne kadarki tüm Yalu betalarında mevcut olan hataları düzelteceğini  belirtmesi güzel bir haber.

Yazılım Haberleri

Video Haberler

Aldatmak 66 Bölüm Fragman quot Torunum mu quot

Aldatmak 66. Bölüm Fragman | "Torunum mu?"

Sezai gerçeği öğrenmek istiyor - Aldatmak 65 Bölüm

Sezai gerçeği öğrenmek istiyor - Aldatmak 65. Bölüm

Ümit Yeşim'e açılamadı - Aldatmak 65 Bölüm

Ümit, Yeşim'e açılamadı - Aldatmak 65. Bölüm

Kahraman Oltan'ı uyardı - Aldatmak 65 Bölüm

Kahraman, Oltan'ı uyardı - Aldatmak 65. Bölüm