Böyle seçim olmaz

Olan biten "kurtarıcıların tepişmesi"dir. Biz adını seçim koymuşuz!

Adalet Ve Kalkınma Partisi üyeleri de seçmenleri de kendilerini ülkenin kurtarıcıları sanıyorlar. Bu 30 milyon kadar insan memleketi kurtarmaya seferber olmuş, 16 yılda kurtaramamışlar. İnanıyolar ki kalan 30 milyon memleketi batırmaya uğraşıyor. Manzaraya bak. İnanıyorlar ha!

Adalet Ve Kalkınma Partisi'nin gayrısındaki partilerin üyeleri de seçmenleri de kendilerini ülkenin kurtarıcıları sanıyorlar. O canipten manzara da diğeriyle aynı hesap üstelik!.

Bu ahvalde hangi seçimi yapsanız hayırlı olanı seçmeniz imkansızdır. Sonuçta Adalet Ve Kalkınma Partisi kazanacaktır, fakat diğerlerinden biri yahut diğerlerinin yekünü kazansa da hayra çıkmayacak akıbetimiz.

Böyle seçim olmaz, böyle siyaset olmaz, böyle particilik olmaz.

Olmuş ama. Olanı seçim sanıyorsunuz. Seçim olduğu falan yok.
Yapılanı siyaset sanıyorsunuz. Siyaset yapıldığı falan yok. Particilik yapıldığını sanıyorsunuz, ama yapılan particilik falan değil.
Olanı söyleyeyim size: Kıraççılık, kavuz geveleme, hırsını çıkarma, tövbeden kaçma, hava atma, caka satma, sövgü icatçılığı, infaz icatçılığı, zihin iğfali, kalplere tecavüz, çirkinliğe makyaj,... En hafifinden ne yapıldığına ilişkin tarif şu olurdu herhalde: tenakuzu yüze vurma yarışması, çelişkisiyle çelmeleme mahareti.

Olan biten "kurtarıcıların tepişmesi(!)"dir. Biz adını seçim koymuşuz, peh!

alemihaberAnaliz -  Tahsin Yılmaz

Video Haberler

Aldatmak 66 Bölüm Fragman quot Torunum mu quot

Aldatmak 66. Bölüm Fragman | "Torunum mu?"

Sezai gerçeği öğrenmek istiyor - Aldatmak 65 Bölüm

Sezai gerçeği öğrenmek istiyor - Aldatmak 65. Bölüm

Ümit Yeşim'e açılamadı - Aldatmak 65 Bölüm

Ümit, Yeşim'e açılamadı - Aldatmak 65. Bölüm

Kahraman Oltan'ı uyardı - Aldatmak 65 Bölüm

Kahraman, Oltan'ı uyardı - Aldatmak 65. Bölüm