Güya HDP...

Üzüm yemek değil bağcıyı dövmek denir ya... Bi'l-hassa ne üzüm yemek ne bağcıyı dövmek; bağı gaspedeceklere aracılık etmek.

Yasa teklifini okumak isteyen ister aşağıda görünen "kanun teklifi yazısı imza sayfası" resmine ister onun da aşağısında "haberin devamı..." peşindeki bağlantı cümlesine mauslarını tıklasınlar.

Şimdi çok manidar birkaç soru sıralamak zamanıdır:

- Ne azınlığı bizler teba-yı asliyiz, Türk Milleti'nin ta kendisiyiz diyen Kürtler, suç işleyen kamu personelinin tazminle tecziyesi icabı onun vasisi/velisi olan devletimizden para mı alacaklar... ki esasen ve hakikaten öyle olmalıdır, yoksa;

- Azınlık sayılmayı isteyen ve kabul eden ve fiilen hâlâ azınlık olan Rumlar ve Ermeniler hem para hem ülke koparmaları yolu açılırken vatanımızdan, Kürtlere işbu aracılıklarına karşılık olarak sadece bir rüşvet/ücret mi takdir edilmiş olacak,

- Ve aynı sıra... azınlık olmayı reddeden ama Türk Milleti'nden sayılmayı 'usulen' kabul eden Yahudiler, acaba devletten para koparmak için rüşvette Kürtler'le paydaş olduklarını mı gösterecekler veyahut hem de ülke koparma fırsatı edinmek yolunda bu kanun teklifinin Rumlar'a, Ermeniler'e sağladığı fırsattan aynı sıra kendileri de ülke koparmak için destekleyeceklerini mi gösterecekler?

Esasen;
kimsenin "özürsüz devlet" istediği falan yok, ortada devlet isteyen kimse yok, para isteyen de. Ey Türk Milleti neredesin?

Sabahat Tuncel'in kes-kopyala-yapıştır kalemiyle yazıp Türkiye Devleti Büyük Millet Meclisi Başkanlığı'na ibraz ettiği metinde Devlet yok. Onda, devlet böyledir şöyledir tarifleri kılıfında "devletsizlik" takdim ediliyor.

Sabahat Tuncel imzalı kanun tekilfi

alemihaberANALİZ - Tahsin Yılmaz

 


Video Haberler

Üvey kızıyla aşk yaşıyor esraerol shorts

Üvey kızıyla aşk yaşıyor! #esraerol #shorts

Ateş Kuşları 51 Bölüm İlk 10 Dakika

Ateş Kuşları 51. Bölüm | İlk 10 Dakika

Dergahı Kim Kundakladı Hay Sultan 17 Bo lu m

Dergahı Kim Kundakladı? | Hay Sultan 17. Bölüm