Numan Kurtulmuş ağzından mı kaçırdı?:

Numan Kurtulmuş: Yukarıdan silah atmakla olmaz dedi. Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Kobani meselesine ilişkin konuştu.Türkiye 3 günde 200 bin Kobaniliyi kabul etti.

HaberTürk internet portalinden edindiğimiz haber kaydına göre ve şu saatler itibariyle Türk televizyonlarından yapılan yayınlardan da işitildiği üzere Numan Kurtulmuş demektedir ki: "İyi ilişkiler içinde olduğumuz Kuzey Irak yönetiminin bu bölgede konuşlandırılmasını istiyoruz."

Bu konuşmayı nerede hangi sebeple bulunurken yaptığını tesbit edemedik*. Televizyonlardan şahit olduğumuz kadarıyla biliyoruz ki ayaküstü basın mensuplarının sorduklarına cevap verirken söylemektedir**.

Eğer bir dil sürçmesi ise büyük ayıptır. Değil ise eğer, konuşmasının sonuna doğru "...detayları vermemiz mümkün değil" beyanı var ki; verilemez detaylardan birini ağzından mı kaçırmıştır diye akla bir soru geliyor doğal olarak. Allah söyletti deriz ya Türkçe'de, işte tam da öyleyse Türkiye batağa saplanmış demektir. Saplanmış demektir, yani millet bu durumu bütün açıklığıyla öğreneceği güne kadar aymasın diye gizlice birçok emr-i vakiler hazırlanıyor anlaşılan. Lakin o gün iş işten geçmiş olur/olacaktır mazallah.

Kurtulmuş'un konuşmasına kaynak olan haber kaydını haberturk.com portalinden okumak için aşağıda verilen bağlantı cümlesine mausunuzla tıklatınız.

alemihaberANALİZ - Tahsin Yılmaz

*Not: - (17.19'da eklenmiştir) - "Beylikdüzü'nde bir otelde gerçekleştirilen 6. İslam Ülkeleri Kanaat Önderleri Forumu'na katılan". Kaynak: internethaber.com saat 16.11 > http://www.internethaber.com/numan-kurtulmustan-flas-kobani-aciklamasi-732896h.htm

**Not: - (17.19'da eklenmiştir) - "Öğleden önce yaptığı basın mensuplarıyla yaptığı ayaküstü konuşma".